Pred Salon automobila u Ženevi

Mercedesov novi kupe C klase

Ofanzivu u promociji novih modela u kratkom periodu Mercedes nastavlja objavljivanjem prve serije fotografija istinskog noviteta – C klase u kupe verziji, čija je svetska premijera zakazana za predstojeći Salon automobila u Ženevi.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Predstavljanje ovog automobila poklopilo se sa početkom proslave obeležavanja 125 godina od izuma automobila, a u Mercedesu su odlučili da i na taj način simbolično otvore novi tržišni segment.

 

Uz promociju nove generacije klasične C klase, Mercedes kupeom želi da kupcima ponudi i bonus – mladalački automobil sa dvoja vrata, sa svim dobro poznatim kvalitetima veoma popularne C klase, među kojima svakako prednjače kvalitet izrade i vozne karakteristike.

 

Dizajnerski, C klasa kupe oslanja se formu novog sedana, a sadrži, naravno i sve bezbednosne i sisteme za pomoć vozaču. U ponudi će se naći po dva benzinska i dva dizel četvorocilindrična motora, svi rangirani kao “blu efišnsi”, raspona snage od 156 do 204 KS, dok vrh ponude čini treći benzinac, 3,5-litarski V6, koji razvija impresivnih 306 konjskih snaga.

Povezane teme: Automobili, Mercedes, Salon automobila, Ženeva

Poslednji komentari

auto-nagazim
Nedelja, 20. 02. 2011. 12:51h
neregistrovan korisnik
zar nije u tu svrhu napravljen CLC, ispravite me ako gresim