Predstavljen prvi zlatni automobil

Autokuća Karlson predstavila je na ženevskom salonu automobila prvi automobil specijalne klase Mercedesa prekriven zlatnim listićima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Više od hiljadu zlatnih listića je potrebno da se prekrije karoserija ovog posebnog modela Mercedesa klase CS50, a model je proizveden u samo 25 primeraka.


- Obraćamo se kupcima u Aziji i na Bliskom istoku - izjavili su danas predstavnici Karlsona i dodali da je već deset zlatnih automobila određeno za veoma bogate kupce.


Više od 50 odsto karoserije je prekriveno zlatom, kao i volan i kontrolna tabla. Cela procedura pozlaćivanja traje 14 dana, posle čega su zlatni delovi prekriveni sjajnim lakom.

Zlato koje se koristilo za unutrašnji deo kola je vredno 12.000 evra.


Novi model "Karlson CS50 Versaj" se prodaje za 359.000 evra. Dobio je ime Versaj po luksuzu francuskog kraljevskog dvora.

Povezane teme: Zlatni automobil, Karlson, Automobili, Mercedes, Zlato, Salon automobila u Ženevi, Salon automobila, Ženeva, Švajcarska

Poslednji komentari

mrka
Petak, 14. 03. 2014. 03:02h
neregistrovan korisnik
što meni deluje moćno spolja a unutra užas...
boki
Petak, 14. 03. 2014. 03:00h
neregistrovan korisnik
u s klasi 2001 neće niko da te primeti koje god da je boje.
gospodar-prstenova
Četvrtak, 13. 03. 2014. 10:03h
neregistrovan korisnik
kao prvo audi je zadnjih nekoliko godina ispred ova dva (A6 pobedio u testu e klasu i 5ticu,A3 pobedio u testu sa a klasom i 1 seriju), kao drugo zadnja vuca je vise mana nego prednost.Svaki od ova tri ima vrhunske karakteristike, samo zavisi sta volis..ja sam pre imao mercedes,sada vozim audi...ono sto se meni licno ne dopada kod mercedesa je rucna kocnica, i zadnja vuca...opet mecka ima vrhunsku udobnost i upijanje rupa...opet audi mi je dinamicniji za voznju i volim onaj osecaj u sedistima kao da uzleces u avionu kada das gas...bmw opet ima prelep dizajn mada ga nikada nisam imao..sve u svemu nek izabere ko sta voli.Ne vredi da pljujes po audiju u kome se voze premijeri,predsednici 90% evropskih zemalja,ne sumljaj da oni nisu proverili sta je najbolje...
oooo
Četvrtak, 13. 03. 2014. 02:59h
neregistrovan korisnik
Haha gledao sam i ja. Najjaci klip s8 vs b7 alpina. Voditelj ne moze da veruje sta se desava, bio ubedjen da bmw dobija, stavljaju na valjke oba i bmw lazirao KS po rezultatima valjaka! Unakazio ga audi sa 4.0tfsi! A znas zasto audi nema 6.3t motor? Pa mercedes ga zamolio da mu to ne uradi xaxaxa!
Pain
Četvrtak, 13. 03. 2014. 00:01h
neregistrovan korisnik
njegova dacia je bolja
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»