Završena akcija sajta "MojAuto.rs": Oduševljenim dobitnicima 80 nagrada

U sklopu završne dvomesečne akcije „Moj auto“ nagrađeni su pet najbržih prodavaca i kupaca automobila. Prva dva najbrža prodavca dobili su novčanu nagradu u iznosu od 100 evra, dok su dva najbrža kupca dobili 50 litara goriva. Ostali dobitnicu nagrađeni su sa nekson tunerima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Dalibor Drača

Igor Ledenski iz Subotice i Vladimir Radulaški iz Beograda prodali su atomobile marke “Pasat” i “ Maruti” za nekoliko sati i za to „umeće” dobili si novčanu nagradu u iznosu od 100 evra, odnosno nekson tuner. Oni su istakli da su jako srećni i iznenađeni što su osvojili nagrade.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

- Pre svega sam iznenađen ažurnošću i brzinom vašeg sajta. Drago mi je što tako nešto funkcioniše u ovakvoj zemlji. Što se tiče nagrade, dobro će mi doći da opremi auto koji sada posedujem - rekao je Ledenski, dok Radulaški kaže da nagradu trenutno ne može da koristi, ali će mu svakako poslužiti kada odluči da unese novine u svoj auto.

 

Sa druge strane kupac Radomir Jevtić iz Kruševca, iznenađen je što je dobio nagradu nekson tuner, posebno zato što mu je ovo prva nagrada u životu.

 

- U životu sem sudskih kazni ništa nisam dobio. Sam tim sam jako srećan i iznenađen. Iskreno još neverujem da sam dobio nešto, jer i dalje mislim da je neka šala u pitanju - kaže Jevtić.

 

Radomir Jevtić

Puni utisaka što su osvojili nagradu su i kupci Dalibor Drača iz Subotice i Dragan Kovačević iz Beograda. Drači je pripalo 50 litara goriva, dok je Kovačević osvojio nekson tuner.

 

- Pošto nisam verovao da postoji ovkva akcija i jako sam iznenađen što sam dobio ovako lepu nagradu. Mnogo će mi značiti kada budem odlučio da se vozim u fanatstičnom “pasatu” koji sam kupio - rekao je Drača.

 

Kako zbog nagrada, tako i zbog načina na koju su nagrađeni dobitnici. U dvo mesečnom ciklus nagrađeno je 80 dobitnika i svi oni su sa velikim zadovoljstvo, ali izenanđenjem primili svoje nagrade. Svi nagrađeni u poslednjoj nedelji su: 

 

 Prodavci dobitnic  Nagrada  Kupci dobitnici Nagrada
       
 Marko Dakić  100 evra  Miloš Stanković 50l goriva
 Igor Ledenski  100 evra  Dalibor Drača 50l goriva
Vladimir Radulaški Nexon tuner Radomir Jevtić Nexon tuner
 Miroljub Đurović  Nexon tuner  Dragan Kovačević Nexon tuner
Daniel Streharski Nexon tuner Karolj Šoš Nexon tuner

 

Mojauto od sutra nastavlja da nagrađuje svoje korisnike i počinje novu akciju. Svake nedelje sledećih mesec dana, sajt mojauto.rs će nagraditi najažurnijeg prodavca automobila letovanjem u Grčkoj za dve osobe.

 

Požurite i ostavite oglas za prodaju vašeg vozila i možda baš vi osvojite nagradu. Sve što je potrebno jeste da vaš oglas postavite što tačnije, sa boljim fotografijama, detaljnim podacima o vozilu i realnom cenom i možda baš vi budete najbolji i dobijete letovanje u Grčku.

Povezane teme: Polovnjaci, Mojauto.rs, Nagradna akcija, Automobili

Poslednji komentari

Lexus
Nedelja, 19. 05. 2013. 12:31h
neregistrovan korisnik
Kodnas u Firmu BMW su Delila nagrade koj e najbolj,i onako imali bonus i dobivali nagradu benzin od 50-100 zavisi do rezultat,jasam uvek bio najbolji i ljubomora bila velika,a neke nisu ni napola i oni imali istu platu i posle neku godini napustim Firmu a oni ostale radnike jos na isto mesto.
profesorka
Subota, 18. 05. 2013. 16:37h
neregistrovan korisnik
A kako bi bilo da se i recenice slazu u rodu, broj i padezu? Gradivo osnovne skole. Nadam se a je Igor Beciric nesto dobio.
Nislija
Subota, 18. 05. 2013. 14:42h
neregistrovan korisnik
Dokle vise?
brk-c
Subota, 18. 05. 2013. 02:09h
neregistrovan korisnik
Ni jedna prodata honda, nemaju pojma ljudi kakvo je kvalitetno auto.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»