Osvojite letovanje u Grčkoj za dve osobe

Zbog odličnih reakcija korisnika na akcije u kojima smo nagrađivali i prodavce i kupce, sajt mojauto.rs je odlučio da pokrene novu nagradnu akciju u kojoj će vas ovoga puta obradovati letovanjima u Grčkoj za dve osobe.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kako da osvojite letovanje?


Svaki korisnik sajta www.mojAuto.rs koji od subote, 18. maja, pa sve do 15. juna postavi oglas za prodaju svog vozila (automobila, motocikla, kamiona...) ili za prodaju auto-opreme i delova putem našeg sajta, biće u mogućnosti da dobije letovanje u Grčkoj za dve osobe. Najbolji oglas biće nagrađen letovanjem u Grčkoj za dve osobe.

 


 

Koji je oglas najbolji?

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta mojAuto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:

 

  • Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.
  • Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.
  • Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.
  • Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.
  • Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

Kako se određuje pobednik?

Kompletnu ponudu možete pretražiti krenuvši od naslovne strane sajta

Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta mojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće letovanje za dve osobe. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u ponedeljak, 27. maja, drugog 3. juna, trećeg 10. juna, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 17. juna.


Kako da postavite oglas?


Posetite naslovnu stranicu našeg sajta www.mojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

Povezane teme: Mojauto, MojAuto.rs, MojAuto.rs, Automobili, Polovni automobili, Polovnjaci, Nagradna igra, Nagradna akcija, Letovanje, Grčka, Oglas

Poslednji komentari

Boki
Ponedeljak, 20. 05. 2013. 20:21h
neregistrovan korisnik
kreativno prodajem auto.
1
Nedelja, 19. 05. 2013. 00:48h
neregistrovan korisnik
Prodajem Opel Astru. Cena 3000 evra. Sa cenkanjem 3200!
Mhm
Subota, 18. 05. 2013. 23:36h
neregistrovan korisnik
Kako da ne, prosle godine pobedio sivi Fiat Stilo, fotografije isecene, a unutrasnjost nije uopste fotografisana, 2 proste recenice opisa, vazi..
Ja
Subota, 18. 05. 2013. 20:18h
neregistrovan korisnik
Nemate baš puno oglasa kada ih stignete sve pregledati ili kako?
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»