Nova nagradna akcija sajta "MojAuto.rs": Javite nam koliko brzo ste prodali auto!

Od četvrtka, 7. marta startuje nova akcija sajta www.mojauto.rs. U novoj akciji nagrađujemo najbrže prodavce i kupce automobila sa našeg sajta. Svake nedelje 5 najbržih prodavaca i kupaca automobila osvaja nagrade.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao i mnogo puta do sada sajt www.mojauto.rs je rešio da nagradi svoje korisnike.

 

Ovaj put sajt nagrađuje 5 najbržih kupoprodaja polovnih automobila. Da bi ste osvojili neku od nagrada potrebno je da svoj auto kupite ili prodate preko sajta www.mojauto.rs i da budete među najbržima koji su to uradili baš ove nedelje ili naredne tri.

 

Oglasite prodaju svog polovnog automobila ovde

Ako ste oglasili prodaju polovnog automobila i isti prodali ili pronašli auto koji ste kupili na sajtu mojauto.rs u, po Vama, kratkom roku automatski ste jedan od potencijalnih dobitnika naših nagrada.

 

Potrebno je da nam pošaljete mail na info@mojauto.rs sa naslovom maila „Koliko brzo sam prodao/kupio auto“ gde ćete nas obavestiti koji auto ste prodali/kupili preko našeg sajta i za koje vreme.

 

 

Ukoliko ste prodavac mail treba da sadrži datum postavke oglasa za prodaju auta, datum kada je auto prodat, vreme koliko je oglas bio aktivan i ukoliko ste u mogućnosti i kopiju kupoprodajnog ugovora koji dokazuje prodaju automobila, a koji kasnije donosite na uvid prilikom preuzimanja nagrade.

 

Pet najbržiih prodavaca i kupaca u toku jedne nedelje dobija neku od vredniih nagrada. Nakon utvrđivanja konačne rang liste svake nedelje ćemo objavljivati imena dobitnika. Svi oglasi za automobile koji su postavljeni od danas, četvrtka 7.marta, mogu praktično svojim trenutnim i budućim vlasnicima doneti nagradu.
Nagrade su različite za kupce i prodavce.

 

Najbrža dva prodavca u toku nedelje osvajaju novčanu nagradu u visini od 100evra. Kupci njihovih automobila osvajaju pun rezervoar goriva, odnosno kartice za 50 litara benzina na Eko pumpama. Treće plasirani prodavac dobija Braun brijač, a njegov kupac Pioneer tuner za auto. Četvrti prodavac dobija dva prenosna Duracell USB punjača i Ampi pur osveživače za auto, a njegov kupac Nexon tuner sa daljinskim upravljačem.

 

Peti dobitnik koji je prodao svoje vozilo preko sajta www.mojauto.rs dobija drzač za mobilni telefon za auto i daljinski upravljač za volan sa nastavcima za mobilni telefon sa Ampi pur osveživačima za neki svoj novi automobil, a njegov kupac dobija takodje Nexon Tuner sa skidajućom pločicom i daljinskim uptavljačem.

 

I tako svake nedelje sledećih mesec dana. Prvi dobitnici biće poznati 15.marta, a onda sledeće tri nedelje imaćemo dobitnike 22.marta, zatim 29.marta i 5.aprila.

Povezane teme: Mojauto.rs, MojAuto.rs, Nagradna akcija, Nagrade, Automobili, Polovnjaci, Polovni automobili, Oglas, Prodaja

Poslednji komentari

prodavac
Nedelja, 10. 03. 2013. 22:56h
neregistrovan korisnik
ja prodajem opel corsa 1.2 twinsport, uvezen iz Nemacke sad u septembru, presao 40.000km prvi vlasnik
Mrkonjic
Nedelja, 10. 03. 2013. 09:20h
neregistrovan korisnik
Ma ja sam auto prodao pre roka, dali se to vazi?
Zivinovic
Petak, 08. 03. 2013. 16:20h
neregistrovan korisnik
Prodao sam: 5 Hummer H3 (GM - General Motors) u 30 dana.
Pera-Kojot
Petak, 08. 03. 2013. 07:47h
neregistrovan korisnik
Dobro. Varijanta 2: Moj auto se vodi na mog brata (tasta, strinu, ujka...), planiram vec duze vreme da ga prevedem. Izbacimo ga na sajt, posle pola sata skinemo. "Kupio" sam auto, preveo ga na sebe i od nagrade platio globu, a mozda mi je i ostalo da popijem neko pivo u zdravlje marketing menadzera sajta (da se zahvalim coveku). Varijanta 3: Auto koji prodajem sam oglasio na nekom drugom sajtu, tamo je nedelju dana, onda se javlja covek da ga kupi. Dogovorim se sa njim da ga izbacimo na pomenuti sajt, posle pola sata.... slicna prica
Nabukodonosor
Četvrtak, 07. 03. 2013. 23:47h
neregistrovan korisnik
Ko o cemu, Srbi o prevari... nije bitna nagrada, samo nacin da se neko prevari, obrlati, dovede u zabludu... :)