Nagradna akcija mojauto.rs: Dva para dobila putovanja u Istanbul

Auto limar Branko Božić (42) iz Inđije osvojio je prošle nedelje nagradno putovanje u Istanbul u akciji sajta “Moj auto”, a ove nedelje žiri je odabrao oglas Damjana Tomića, koji će sa devojkom Marinom Carević otići na putovanje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Branko Božić

- Često koristim sajt “Moj auto”, jer jednom do dva puta godišnje prodajem automobil koji vozim. Često i kupujem polovne delove za automobile, jer je to moj

Sve detalje kako da osvojite novogodišnje putovanje možete pronaći ovde.

posao kao auto limara, i mogu vam reći da mi sajt veoma olakšava put do delova koje tražim, tu na jednom mestu mogu da se informišem, a moje je samo da pozovem prodavca i gotov posao - kaže Branko koji je putovanje dobio za oglas u kome je prodavao svoju Opel Astru.


Kad je dobio informaciju da je baš on po oceni žirija postavio najbolji oglas i osvojio putovanje,u prvi mah nije verovao.


- Saopštio sam kolegama, a oni nisu verovali, kao ni ja. Rekli su mi da se neko

Kompletnu ponudu nemačkog sajta mobile.de na srpskom jeziku možete pogledati na mojauto.rs

šali sa mnom. Ponovo sam dobio poziv, tako da sam onda bio uveren da ipak sve ovo nije šala i javio supruzi Gordani da treba da pakujemo kofere. I njena, kao i moja prva reakcija je bila neverica. Rekla je: “Da li je moguće da i mi nešto dobijemo?” - prepričava Božić i dodaje da nikada nisu bili u Istanbulu.

Damjan i Marina idu u Istanbul

U Istanbul će otići i Damjan Tomić (29) arhitekta iz Novog Sada, koji je po oceni žirija sajta “Moj auto” ove nedelje postavio najbolji oglas. Kaže da se trudio da napiše informativan oglas, kako bi kupci, čim pročitaju, imali predstavu šta kupuju.
 

- Dopada mi se sajt “Moj auto” i sam dizajn sajta. Inače sam ljubitelj automobila i pomažem drugarima kad kupuju auto. Na prodaju sam oglasio “pežo 206”, auto moje devojke Marine, još uvek ga nismo prodali, čekamo kupca - kaže Damjan.
 

Devojci je saopštio srećnu vest, tek kad je došao po nju da se slikaju ispred automobila.
 

- Marina se veoma obradovala. Ona je već bila u Istanbulu, ali davno na ekskurziji, ja još nisam. Baš se radujemo što ćemo ići na putovanje - kaže on.

 

Korisnici sajta www.mojauto.rs imaju priliku da u naredne dve nedelje osvoje

Tražite dobar polovan auto? Pogledajte najveću ponudu automobila na mojauto.rs

 

putovanje u Istanbul, ukoliko postave oglase na sajt “Moj auto”. Stručna komisija će ocenjivati sve oglase i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima: tačnost oglasa, kvalitet fotografija, oglas treba da lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme. Takođe, trebalo je da ima kvalitetan opis, a najbolji oglas podrazumevao je realnu cenu vozila.

Povezane teme: Mojauto.rs, Nagradna akcija, Dobitnici, Polovnjaci

Poslednji komentari

pevaljka
Sreda, 29. 01. 2014. 02:58h
neregistrovan korisnik
pošteno od tebe nema šta.
brka
Sreda, 29. 01. 2014. 02:55h
neregistrovan korisnik
skolarac !!!
mare-mali
Utorak, 28. 01. 2014. 19:04h
neregistrovan korisnik
pa kako zna se da sve ide u bg od pamti veka zato smo tu gde jesmo a vi mi objavite komentar.treba se postovati volja naroda
nis
Utorak, 28. 01. 2014. 12:40h
neregistrovan korisnik
Jedna napomena - onaj na Astri ima naopacke niske tablice, greska sto posto ;)!
tuga-za-juga
Ponedeljak, 27. 01. 2014. 23:25h
neregistrovan korisnik
Nisam ni ochekivao da ce nagrade da odu juznije od mladenovca