Top 5: Hit automobili koji će biti izloženi na Sajmu

Beogradski salon: Premijerno novi nisan infiniti

U Beogradu će 25. marta biti otvoren 49. međunarodni salon automobila, koji će trajati do 3. aprila. Činjenica je da ovaj salon nije toliko izložbenog tipa, kao što je to slučaj sa ženevskim, ali svakako će biti zanimljivo videti neke nove modele.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na beogradskom sajmu nećemo moći da vidimo prototipove, hibride, najnovije modele poznatih svetskih kompanija, već je to salon više sajamskog tipa. To znači da će na njemu biti modeli koji će moći da se kupe na licu mesta uz određene popuste. Ekipa „Blica” je izabrala pet modela automobila za koje smatra da će izazvati najviše interesovanja kod potencijalnih kupaca, delom zbog svojih atraktivnih karakteristika, a delom i zbog cena. 

 

Klikni za uvećanje (+)

Mercedes C klasa


Nemački gigant je postigao ogroman uspeh sa prethodnom generacijom ove klase. Sada, posle četiri godine nova C klasa će doživeti čak 2.000 izmena, od kojih se veliki broj odnosi na bezbednost. Tu je i novi V6 agregat zapremine 3,5 litara sa direktnim ubrizgavanjem i 306 KS. Najavljeno je da troši čak 30 odsto manje od svog prethodnika, kao i da se cena neće mnogo menjati.

 

Klikni za uvećanje (+)

Pežo 508


Limuzina je dugačka 4,79 metara, Sedišta su široka i komforna, a komfor je glavni adut pežoa 508 u vožnji, a kupce bi svakako trebalo da privuče i bogata ponuda evro 5 motora.

 

 

Klikni za uvećanje (+)

Nisan Infiniti


Novi infiniti ima dinamičniji dizajn, odlična rešenja u enterijeru i siguran manji motor od zapremine 2,5 litara koji proizvodi snagu od 218 konjskih snaga. Takođe dolazi sa sada već standardnim infiniti „Inteligent key“ i kolornim displejom od sedam inči. Multifunkcionalna tabla s instrumentima pružiće vam sve potrebne informacije tokom vožnje, od potrošnje goriva do prosečne brzine.

 

Klikni za uvećanje (+)

Folksvagen Pasat


I sedma generacija ovog modela pripada seriji porodičnih i poslovnih limuzina. Krasi ga atraktivnija maska hladnjaka i novi dizajn svetala. Pasat je prvi automobil iz ove kompanije koji ima funkciju za kočenje u slučaju nužde u gradskoj vožnji.

 

Klikni za uvećanje (+)

Ford Fokus


Novi model dolazi sa petoro vrata i dvolitarskim motorom koji ima direktno ubrizgavanje. Međuosovinski raspon iznosi 2.648 mm. Ovaj model će imati menjač sa šest brzina

Povezane teme: Sajam automobila, Beograd, Modeli, Premijera, Noviteti

Poslednji komentari

Optimista
Četvrtak, 24. 03. 2011. 20:14h
neregistrovan korisnik
Nista od kupovine. Nisam dobio ni proslu platu,a za ovu ne smem ni da pitam gazdu.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»