Najskuplji auto na sajmu u Beogradu: Mercedes od 300.000 evra

Sajmovi automobila dolaze i prolaze, a samo se pamte ekskluzivni modeli. I ovaj put, zvezda “Beogradskog salona” nalazi se u hali 3, gde svoje automobile izlaže “Mercedes”. Njegovo ime je “mercedes SLS AMG kupe blek sirijes”, snaga 631 KS, a cena… Nekoliko hiljada gore-dole, oko 300.000 evra - najskuplji na Sajmu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

“SLS AMG kupe blek sirijes” na štandu „Mercedesa“

“Mercedesov” kupe je u stvari trkački automobil sa registarskom tablicom i savršen je primer stopostotne primene moto-sport tehnologije i konstrukcije na vozilo prilgođeno vožnji na putu.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Dovoljno je reći da je atraktivni “SLS AMG blek sirijes” težak samo 1.550 kilograma i da zahvaljujući 6,3-litarskom V8 motoru do stotke ubrzava za 3,6 sekundi. Maksimalna brzina je 315 kilometara na sat.
 

Naravno, “SLS AMG kupe blek sirijes” nije jedina “Mercedesova” premijera u Beogradu. Proizvođač iz Štutgarta je izložio i redizajniranu E klasu u limuzinskoj (početna cena 39.828 evra) i kupe (41.184 evra), kao i potpuno novi model “mercedes CLA” (25.440 evra).
 

Klikni za uvećanje (+)

CLA je rodonačelnik novog segmenta i usmeren je ka novim grupama kupaca - uključujući i one koji nikada nisu razmišljali da voze “Mercedes”. Sportske proporcije uz snažan i dinamičan dizajnerski izraz ovom kupeu sa četvoro vrata daju karakterisičan izgled. “Mercedes CLA” je dostupan sa pet motora, od čega su tri benzinska i dva dizela agregata.

Povezane teme: Sajam automobila, Beograd, Mercedes, Fijat, Noviteti

Poslednji komentari

hellboy
Utorak, 26. 03. 2013. 10:20h
neregistrovan korisnik
Ajde ne lupajte sta hoces, adresu garaze na kojoj je auto,sifru alarma i mozda jos nesto? Sta je po tebi normalnije ovi seljaci sto kupe auto da bi im ispred njega pisalo "prodato, ime firme , mesto itd.." ili kad se ne zna ko je "ponosni vlasnik" ? Ti ako spadas u ovu prvu grupu svaka cast onda nemamo o cemu vise da pricamo.
Mladi-Marketar
Utorak, 26. 03. 2013. 09:54h
neregistrovan korisnik
Izvinite, strucnjaci sto tvrdite da je sve to marketinski trik, je l' mozete da mi kazete koji je cilj tog trika? Ako mislite da u Srbiji niko ne kupuje tako skupocene automobile u cemu je onda trik? Sta da se promovise? Mercedes kao marka? Ili mozda jednostavno proizvode takve automobile zbog trikova koji nemaju nikakav krajnji cilj? Ne volim kad vidim neki komentar tipa "O Srbijo" ili "Srbija zemlja ne znam cega" ali sada moram ja da kaze - O, Srbijo, zemljo strucnjaka... Svaki treci je strucnjak za biznis i marketing a nesto ne vidim da ima puno uspesnih firmi. Dosta sam pauzirao, vracam se ja na posao.
pera
Utorak, 26. 03. 2013. 06:53h
neregistrovan korisnik
Eno ga jedan na sajt mojauto prodavao se do prije nekoliko 150000 evrica
range-rover
Utorak, 26. 03. 2013. 06:50h
neregistrovan korisnik
Darko Ulovic iz Podgorice inace sad ima i Aventatora
drax
Ponedeljak, 25. 03. 2013. 22:28h
neregistrovan korisnik
heh, osvezivac 3 evra, pa znas ti koliko je to jucerasnjeg hleba?
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»