Nova Škoda Oktavija premijerno na sajmu u Beogradu

Češka Škoda, koja posluje u okviru Folksvagen grupe, predstaviće na ovogodišnjem Sajmu automobila novu "oktaviju", kao i modele "rapid" i "citigo", najavio je direktor marketinga "Auto Čačka" Dušan Cincar.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

- Škoda "oktavija" je ključni model za fabriku iz Česke, a udeo Oktavije u ukupnoj proizvodnji Škodinih vozila je čak 44 odsto - rekao je Cincar.


On je dodao da trećom generacijom "oktavije", Škoda još više ojačava svoju poziciju u A segmentu, a posetioci Sajma automobila u Beogradu moći će ekskluzivno da vide ovaj popularni model samo 10 dana nakon premijere na Ženevskom sajmu automobila.

Pročitajte još:

- Posetioci će takođe imati priliku da se upoznaju sa svim kvalitetima modela "rapid" i "citigo" koji prošle godine nisu predstavljeni zbog neodržavanja Sajma automobila - dodao je Cincar.


Pored toga na sajmu će biti izloženi i prepoznatljivi modeli poput "fabije", "rumstera" i "superba" u biznis paketu opreme, kao i Škode "jeti" sa novim paketom opreme "advenčer".


- Popusti se kreću od pet do 10 odsto u zavisnosti od modela i paketa opreme, a kupci će takođe moći kod svih ovlašćenih distrubutera po promotivnim cenama da kupe jedan od modela - kazao je Cincar i dodao da će akcija trajati i 15 do 20 dana nakon Sajma.


On je naveo da Škoda "citigo" sa klimom, ABS-om i prikladnim paketom opreme staje 6.950 evra, dok cena Škode "rapid" počinje od 9.700 evra.

Povezane teme: Škoda, Oktavija, Premijera, Sajam, Sajam automobila, Beograd, Automobili, Proizvodnja, Češka

Poslednji komentari

Posmatrac
Četvrtak, 28. 03. 2013. 08:22h
neregistrovan korisnik
Oktavija je sa Golfom u klasi,raspitajte se malo,pa onda pričajte.
deki
Ponedeljak, 25. 03. 2013. 09:36h
neregistrovan korisnik
Jednostavno-VRH!
Boki
Nedelja, 24. 03. 2013. 23:46h
neregistrovan korisnik
To je dobra cena. Recimo mondeo je skuplji, c5, i40, kia ne znam koji model, mada za 25k moze da se kupi A4 test vozilo koji je daleko bolji. Prethodnu oktaviju isao da kupim i kada sam je probao debelo se razocarao, mala kabina, neudobna, tvrd trap, 2.0 tdi a nesto lose ide. Verujem da je ova bolja.
Pozitivno-iznenadjen
Nedelja, 24. 03. 2013. 16:53h
neregistrovan korisnik
22500e,full oprema,2.0 Tdi 150ks
Marko
Nedelja, 24. 03. 2013. 14:51h
neregistrovan korisnik
Sta pricas ti covece, Octavia je auto na platformi prethodnog Golfa samo u sedan formi i nesto losije zavrsne obrade, mora na necemu da se smanji cena. Octavia je konkurent Jeti, Mazdi 3 sedan, Focus sedan, Civic sedan itd, a ne C5, Passatu, Laguni itd.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»