"Fijat" planira novi model 500XL

Italijanski proizvođač automobila "Fijat", koji ima fabriku i u Srbiji, planira proizvodnju novog modela 500XL - produženu verziju modela 500.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Bečki dnevnik "Esterajh" objavio je fotografiju novog modela "Fijata"

U javnost je dospela fotografija modela koji su dizajnirali u Fijatu, a koja ukazuje na produženu verziju koja više ni ne liči na popularni "činkvečento", piše bečki dnevnik "Esterajh".

 
Model "fijat 500 XL" imaće jasno produženu karoseriju koja će stvoriti mesto za sedam putnika, time "fijat 500" mutira u tip automobila "kompakt van".

Italijanska kompanija se još nije oglasila povodom pojavljivanja fotografija novog modela, tako da nisu poznati ni tehnički detalji, ali ni planirani termin početka proizvodnje.

Prema brojnim izveštajima, novi model Fijat 500 XL trebalo bi da dospe u prodaju početkom iduće godine, a najverovatnije bi njegovo predstavljanje moglo uslediti na Salonu automobila u Parizu krajem septembra.
 

Model 500L, "Fijat" proizvodi u Kragujevcu i prvi kontingenti za izvoz krenuli su prošle nedelje ka Crnoj Gori, odakle će u utorak isploviti ka Italiji.

Povezane teme: Fijat, Kragujevac, Fijat 500L

Poslednji komentari

B
Ponedeljak, 27. 08. 2012. 12:35h
neregistrovan korisnik
Sklapas, ljudi rade, naplacujes porez, a sto smo pritom ulozili skoro milijardu evra... Vratice se to kroz porez, a?
-kafana-je-moja-sudbina
Petak, 24. 08. 2012. 10:58h
neregistrovan korisnik
Njegose, ti li si? Svaka ti je k'o njegova.
svi-mi
Petak, 24. 08. 2012. 07:17h
neregistrovan korisnik
samo kazem da su njihovi dizel agregati ne 20 godina nego 7 svetlosnih bolji od nemackih evo u klasi polo 1.4 tdi ne moze cak ni 10% da bude kvalitetan kao punto multijet na tim polima pogotovo sa troklipnim motorima motor se radi verovao ili ne na 60 000, a trosi kao ruski zil.Nek te neko provoza u stilu 1.9 multijet i audi 1.9tdi izbrisao bii sve ovo sto si gore napisao.Pa bmw ove godine povukao 1.3 miliona auta zbog kvarova gde ti je tu kvalitel i to sve luksuzne masine napravljene od 2008-2012 cukaj u gugl pa procitaj kakav nemac i kvalitet toga vise NEMA!!! Tvoje misljenje je delio i moj komsija vozio je dugo golfa II onda je presao na III kada je video da je kvalitet trojke 50%losiji on i dalje tera i kupi 4 uvezenu e onda je morao da primi stanare u kuci da bi ga redovno odrzavao sad vozi grande punta i ne moze da veruje da je posle dvojke bio u zabludi da nemci imaju kvalitet pa znas li ti da se na novim audijima celi trapovi menjaju na 15 000 odnosno na malom servisu nema vise kvaliteta audija 80 sad imas a6 koji su po rubovima korodirali a 80 nema pecke itd itd
dell
Sreda, 22. 08. 2012. 13:19h
neregistrovan korisnik
ja sam imao novog audija 80 svojevremeno,tek posle 650k km su menjane karke,dihtung glave,ravnanje,itd...Sto se tice fiat automobila ja i ne govorim da su krs ali da kazem da nikada nece parirati bmw-u,audi-u,mercedes-u,vw-u...Jednostavno,to je realno.Ko je ovde imao novog bmw-a ili mecku,mislim na ove sto pljuju Nemacka vozila a hvale nasa ili Italijanska?Seo u novog punta i odusevljava se sto se ne kvari posle 2-3 godine...Posle juga od 20 god covek sedne u stila i preporodi se i ne moze da veruje u sta je seo,a posle novog audija a3 npr,ko sedne u stila sece vene.Ja sam vozio dosta automobila,zvucna izolacija fiat automobila je 20 godina u zaostatku za Nemcima,motori fiat su odlicni,plastike nekvalitetne,enterijer znatno jeftiniji utisak ostavlja u odnosu na Nemacka vozila.Sve u svemu nije fiat los kad se setimo one "koliko para,toliko muzike"!
Svi-mi
Sreda, 22. 08. 2012. 11:51h
neregistrovan korisnik
Fiat je izuzetno kvalitetan zadnjih 8godina njihove su skoro sve komponente bosch.Imamo u firmi 2 dobla jtd taj auto ne moze da se unisti cak i posle 270 000 su kao novi...
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»