Nisan "kaškai" dobio pet zvezdica na NCAP kreš testu Video

Nova generacija "nisan kaškaija" koja se već nalazi u prodaji širom Evrope je uz pomoć inovativnih bezbednostnih sistema zabeležila maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP kreš testu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"nisan kaškai"

Prilikom frontalnog udara, test lutke su zabeležile odlične rezultate kada je u pitanju bezbednost vozača i suvozača. Vozačka lutka je dobila maksimalni broj poena kako prilikom frontalnog, tako i bočnog udarca.

 

Posebno dizajniran da pruži dodatnu zaštitu za decu, novi "kaškai" je sijao u ovoj kategoriji testa sa maksimalnim brojem poena za zaštitu 18-mesečnog deteta.

 

Ključan faktor u uspešnom testu su igrale i "kaškaijeve" inovativne tehnologije

Pogledajte ponudu "nisan kaškaija" na sajtu Mojauto.rs.

poput "sejfti šilda" koji sadrži sisteme za automatsko kočenje, upozoravanje vozača, sistem protiv napuštanja trake, prepoznavanje saobraćajnih znakova i druge.

Sa velikim uspehom prve generacije, koja se prodala u preko 2 miliona primeraka, Nisan je očigledno rešen da druga generacija ponovi uspeh porodičnog automobila.

 

Više o novom "nisan kaškaiju" pročitajte OVDE.


VIDEO>Nisan "kaškai" NCAP kreš test:

Povezane teme: Nisan, Nisan Kaškai, Euro NCAP test, Kreš test, Bezbednost

Poslednji komentari

germapan
Nedelja, 02. 03. 2014. 18:25h
neregistrovan korisnik
Neverujem nesto u to, Nissan je i pre alijanse sa Renaultom pravio bezbedna auta (barem po ovim testovima). A od terenaca sta sve nemaju, juke, qashqai, terrano, murano, patrol, armada, pathfinder...
trolololol
Subota, 01. 03. 2014. 02:35h
neregistrovan korisnik
Golf ovo da zabode u direktnom sudaru skinuo bi mu bar dve zvezdice haha
lol
Subota, 01. 03. 2014. 02:34h
neregistrovan korisnik
To ti dodje na isto, neki drugi brend ces da vozis 4 god dok je u garanciji i cim izadje iz nje i pocne da se kvari resavas ga se, dok ces japanca da vozis 4 godine i posle toga neces vise moci da ga gledas ocima koliko ce ti dosaditi, pa ces ga se resiti takodje :)
ExJapanac
Petak, 28. 02. 2014. 11:56h
neregistrovan korisnik
Taj auto nosi motor od Renault-a nije to klasican japanac. Japanci ni nemaju dizel motore sem toyote. Trenutno jedini auto brend koji se u full-u proizvodi u Japanu jeste Toyota i ni jedan drugi brend. Dakle jedini pravi Japanac ako ih tako zovete jeste trenutno Toyota dok za bilo koji drugi brend delovi se dopremaju iz drugih zemalja. To su cinjenice.
Zee-German
Petak, 28. 02. 2014. 09:42h
neregistrovan korisnik
naravno da ima 5 zvezdica kad je Renault tehnologija