Sve najbitnije o NAJNOVIJIM MODELIMA koji su izloženi na Galeriji automobila: Elegancija, brizna i MOĆ

Luksuzna postvka najmodernijih i najnovijih četvorotočkaša drugog dana za redom mami uzdahe ljubitelja brzine i elegancije u vožnji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Galerija automobila je prva velika izložba sa 42 izložena modela koja se dešava u šoping molu. U saradnji sa Galerijom Beograd i kompanijom Beogradom na vodi, Blic je organizovao pravi spektakl kada je reč o automobilima poslednje generacije.
Ukupno 42 četvorotočkaša, postavljenih u Galeriji, dostupno je svim posetiocima do 30 - og setembra. Samo neki od brendova u kojima će svi moći da uživaju tokom izložbe su: Mercedes, BMW, FORD, Toyota, Peugeot, Opel, Volvo, KIA, Seat, Cupra, FIAT, JEEP, Alfa Romeo i mnogi drugi.

Ekipa "Blica" posetila je i danas ovu manifestaciju, gde je od predstavnika automobilske industrije saznala detalje i specifičnosti nekih od izloženih četvorotočkaša, kao i da je zainteresovanost kupaca jako velika.

 

Cupra
Dragan Prljančević direktor marke Cupra ispričao nam je karakteristike jednog od najtraženijih modela ovog brenda. Zanimljivo je to što je ovaj model prodat pre same izložbe, ali je uz saglasnost kupca deo ove postavke.


Toyota
Kao najinteresantnije modele iz svoje trenutne postavke modela Toyota, Robert Lukić direktor kompanije izdvojio je model jaris kros.
Njemu se pridružio i PR kompanije Toyota Aleksandar Andrić, koji je predstavio model Toyota Premijera i objasnio zašto je ovaj četvortočkaš preporuka za svakog kupca.
Najluksuzniji i najmoderniji model, do sada neviđen kod nas, brenda Mercedes je svakako model Mercedes Maybach. PR kompanije Aleksandra Miladinović ispričala je po čemu su ovaj model izdvaja od drugih i zašto je u centru pažnje na ovoj manifestaciji.


BMW
Kompanija BMW izdvojila je tokom ove izložbe nekoliko modela koji po svojim karakteristikama ali i cenom apsolutno zaslužuju da budu deo izložbe. Kao najatraktivniji model i po svojim specifičnostima, dizajnu a i ceni izdvojio se model BMW serije 8 Gran Coupé koji ljubitelje ovakvog stila osvaja na prvi pogled. Aleksandra Radulović, direktorka marketinga BMW kompanije rekla ispričala je pojedinosti ovog, ovog modela i istakla da tokom izložbe u ponudi su neki modeli po specijalnim promotivnim cenama poslednji put.


Fiat
Fijat je u Galeriji iz svog sastava izdvojio model Jeep Compass MCA (MY21). Kako nam je menadžer prodaje iz ove kompanije Božidar Božinić objasnio, osim svog elegantnog dizajn i najmodernije opreme koja ide u sklopu ovog modela, senzacija je i njegova snižena cena.
Galerija automobila predstavlja i šansu da u jedinstvenom ambijentu najvećeg tržnog centra u regionu, ne samo da razgledate najnovije modele najpoznatijih imena auto-industrije, već ćete na licu mesta moći da snagu izloženih automobila isprobate u test vožnjama.


Ukupna vrednost predstavljenih modela na prvoj Galerija izložbi je veća od 2,5 miliona evra.

Naravno, prodavci automobila su posebno za ovaj događaj spremili i specijalne ponude, a sigurno će nam mnogo svima značiti to što je ulaz za goste ulaz, kao i parking, potpuno besplatni. Nakon završetka ove glamurozne manifestacije, "Galerija automobila" seli se u virtuelni svet, pa ćete druženje sa svojim najnovijim omiljenim četvorotočkašima moći da nastavite na posebnoj sekciji našeg portala, na adresi galerijaautomobila.rs, tako da ćete iz udobnosti svog doma moći svaki od modela koji vam je “zapao za oko” da sagledate iz svakog ugla, iznutra i spolja, ali i da saznate još više detalja o njima.

Povezane teme: galerija, galerija automobila, automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.