Beograđani oduševljeni Galerijom automobila, ni dame nisu ostale ravnodušne

Sve pasionirane ljubitelje automobila obradovaće vest da od danas do 30. septembra mogu uživati u glamuroznoj izložbi brzine, snage, elegancije, luksuza i svega drugog što vezujemo uz ono najmodernije i najsavršenije čime savremena auto-industrija može u ovom trenutku da se pohvali.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sinoć je u Galeriji Beograd svečano otvaran "Galerija automobila Srbije", a od danas pa sve do kraja septembra posetioci najvećeg šoping mola na Balkanu imaju priliku da pogledaju, ali i provozaju najnovije modele četvorotočkaša.
Među mnogobrojnim izloženim modelima, čija je ukupna vrednost više od 2,5 miliona evra, najviše pažnje privukli su novi Mercedes GLS maybah koji košta 250.000 evra i Cupra, novi bren koji će na srpskom tržištu debitovati svojim vatrenim Formentor modelom, automobilom koji obećava snagu čistog adrenalina.


Galerija automobila je prva velika izložba automobila, sa 42 izložena modela automobila koja se dešava u jednom šoping molu. U saradnji sa Galerijom Beograd i kompanijom Beogradom na vodi, Blic je organizovao pravi spektakl kada je reč o automobilima poslednje generacije. Širom tržnog centra raspoređena su vozila koja pokazuju svu moć moderne tehnologije, snage i komfora.

Povezane teme: galerija, galerija automobila, automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.