Mazda "CX-9" SUV stiže u Los Anđeles

Mazda "CX-9" SUV stiže u Los Anđeles

Na skici koju je objavila Mazda možemo da primetimo da je prednji deo sličan Prodajete polovni automobil? Postavite besplatan... »

Poštovani čitaoci, ostavljanje komentara na vesti starije od 5 dana nije moguće.

Prijavi komentar

Akura-Mazda
Sreda, 04. 11. 2015. 15:39h
neregistrovan korisnik
Mazda razbija, sve lepsi model do modela...Ovaj CX 9 bi trebao biti misicav kao koeru koncept i to onda deluje zanosno neodoljivo. Mazda trenutno ima ubedljivo najlepsu paletu modela od svih proizvodjaca. Za relativno malo novca dobijes premijum automobil, a osim toga vrhunski kvalitet i pouzdanost. Mazda je sasvim sigurno postvaila svima tezak domaci zadatak. Negde sam procitao da je Mazda pretekla Toyotu po pouzdanosti. Neverovatno sve to za tako malo firmu,bravo.
Preporuka:
35
2
Odgovori

Prijavi komentar

muzicar
Četvrtak, 05. 11. 2015. 12:05h
neregistrovan korisnik
Mazda je najbolji i vodeci autoproizvodjac u svetu.Razlozi: Mazda po svim statistikama proizvodi najpoudanije automobile, a pritom ih prodaje po zaista povoljnim cenama. Velicina i umece autoproizvodjaca se meri po cinjenici : napraviti vrhunski automobil koji ne kosta mnogo. Tu je Mazda nedostizna. Primer kao ilustracija: prosle nedelje sam kuoio novu Mazdu 3, u najvecoj Revolution opremi sa koznim sedistima i Bose ozvucenjem za samo 25 500 chf. Radi uporedjenja,njen konkurent Audi A3 ima pljackasku cenu od citavih 43 000 chf. Celih 16 500 vise za losiji izbor. A pritom je Mazda 3 pouzdaniji auto. Na stranu to sto su Mazdina vozila, svaki za sebe, pravi praznik za oci.
Preporuka:
17
1
Odgovori

Prijavi komentar

Usa
Ponedeljak, 09. 11. 2015. 03:58h
neregistrovan korisnik
po najnovijim statistikama Hyundai je ispred Mazde i Toyote po pouzdanosti automobila
Preporuka:
0
5
Odgovori