Mazda "CX-9" SUV stiže u Los Anđeles

Mazda je izbacila prvu skicu koja najavljuje koncept verziju novog sedmoseda "CX-9" koji će 20. novembra debitovati na Salonu automobila u Los Anđelesu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na skici koju je objavila Mazda možemo da primetimo da je prednji deo sličan

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

"CX-3" modelu sa dugačkom visokom haubom. Široki lukovi točkova SUV-u daju dominantni izgled, a na serijskoj verziji možemo očekivati zadnji deo inspirisan "koeru" konceptom predstavljenim u Ženevi ove godine.

 

Mazda je povodom novog modela rekla: "polako se krećemo ka premijum dizajerkim rešenjima koja su idealna za krosovere srednje veličine sa tri reda sedišta. " Što se pogonskih sistema tiče, možemo očekivati paletu SKYACTIV motora.

Povezane teme: Mazda CX-9, Salon automobila u Los Anđelesu, Mazda, SUV

Poslednji komentari

Usa
Ponedeljak, 09. 11. 2015. 03:58h
neregistrovan korisnik
po najnovijim statistikama Hyundai je ispred Mazde i Toyote po pouzdanosti automobila
muzicar
Četvrtak, 05. 11. 2015. 12:05h
neregistrovan korisnik
Mazda je najbolji i vodeci autoproizvodjac u svetu.Razlozi: Mazda po svim statistikama proizvodi najpoudanije automobile, a pritom ih prodaje po zaista povoljnim cenama. Velicina i umece autoproizvodjaca se meri po cinjenici : napraviti vrhunski automobil koji ne kosta mnogo. Tu je Mazda nedostizna. Primer kao ilustracija: prosle nedelje sam kuoio novu Mazdu 3, u najvecoj Revolution opremi sa koznim sedistima i Bose ozvucenjem za samo 25 500 chf. Radi uporedjenja,njen konkurent Audi A3 ima pljackasku cenu od citavih 43 000 chf. Celih 16 500 vise za losiji izbor. A pritom je Mazda 3 pouzdaniji auto. Na stranu to sto su Mazdina vozila, svaki za sebe, pravi praznik za oci.
Akura-Mazda
Sreda, 04. 11. 2015. 15:39h
neregistrovan korisnik
Mazda razbija, sve lepsi model do modela...Ovaj CX 9 bi trebao biti misicav kao koeru koncept i to onda deluje zanosno neodoljivo. Mazda trenutno ima ubedljivo najlepsu paletu modela od svih proizvodjaca. Za relativno malo novca dobijes premijum automobil, a osim toga vrhunski kvalitet i pouzdanost. Mazda je sasvim sigurno postvaila svima tezak domaci zadatak. Negde sam procitao da je Mazda pretekla Toyotu po pouzdanosti. Neverovatno sve to za tako malo firmu,bravo.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»