Nemački "polovnjaci" u Srbiji i dalje NAJPOPULARNIJI!

"Nemac je Nemac", rečenica je svakog prosečnog Srbina koji se zaputi na auto-plac u nameri da kupi kvalitetan automobil, po mogućstvu da mu je rok trajanja večan.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Godinama Srbija važi za pijacu polovnih nemačkih vozila, ali izgleda je jedan automobil po prodaji uspeo da strgne sa trona neprikosnovenog "golfa dvojku".

 

Kao primer koji se često navodi, a koji baš govori o pomenutoj sigurnosti, vozači u Srbiji, komentarišući ulice i puteve pune rupa, kažu da nemački automobili imaju jake trapove. Tako, iako je oprema neretko skuplja za nemačke automobile, oni trap mogu da menjaju jednom u tri godine, a kod francuskog ili italijanskog automobila to bi morali da rade jednom godišnje.

 

Od nemačkih automobila, traži se bukvalno sve. Najpopularniji su folksvagen polo i opel, najčešće opel astra, jer su oni nemački, a nisu toliko skupi.

Kada su u pitanju "pusti snovi" srpskog vozača, ono što se najčešće gugla, prema rečima ljudi sa ovog sajta, to su svakako mercedes i bmw, ali značajno je manja njihova prodaja od rugih nemačkih marki, jer su dosta i skuplji.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: VW Polo, VW Golf, Passat, VW Passat, Peugeot, Fiat, Opel, polovni automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.