Novi Sitroen C3 stiže u Ženevu

Na Salonu automobila u Ženevi, svoje lice imaće priliku da prikaže novi "Sitroen C3", koji ozbiljno pretenduje da baci u zasenak svog prethodnika. U amartu, kada bude trajao pomenuti Salon, "Sitroen C3" će započeti novo poglavlje u istoriji ovog uspešnog modela, koji je do sada prodat u gotovo 3 miliona primeraka.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sitroen C3

Novi "Sitroen C3" u proboju na tržištu pokušaće da se osloni na novo vetrobransko staklo koje nudi najbolju vidljivost u klasi, kao i smanjenu emisiju CO2, koja sada iznosi svega 87 g/km.

 

Ponudu polovnih "Sitroena C3" možete pogledati ovde

Ujedno, novi "C3" nastupa sa novim agregatima koji donose 15% više snage i čak 25% manje potrošnje.

 

Što se samog izgleda tiče, nova generacija poseduje više elemenata prepoznatljivog dizajna, sa osveženim prednjim delom i zadnjim svetlima.

Automobil donosi i novu dozu optimizma, uz topliji enterijer i novu opremu, kao što je kamera za vožnju i parkiranje unazad. Sama unutrašnjost izrađena je od materijala vrhunskog kvaliteta, sa mnogo osećaja za detalje uz prepoznatljiv francuski ukus.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Same linije automobila deluju nekako mekše, ali vozilo nije izgubilo na dinamičnosti. Ujedno, dobilo se na "smešku" spreda, koji je pojačan dnevnim LED svetlima.

 

I svetla pozadi nisu ništa manje efektna, a uz to dolaze u kombinaciji sa reflektorima smeštenim u donjem delu, što daje jedan potpuni osećaj stabilnosti i privlačne moći ovog automobila.

Kod "Sitroena" sama moć bez stila i privlačnosti ne znači mnogo, pa će tako kupcima na raspolaganju biti 9 boja karoserije.

 

Nova generacija "Sitroena C3" deluje prilično kompaktno i sa svojom dužinom od 3,94 i širinom od 1,71 metar i prečnikom zaokretanja od 10,8 metara, savršeno je dimenzionirana kao gradski automobil. Ipak, to ne sprečava automobil da ponudi obilje prostora za putnike i prtljag.

 

Novi "C3" naći će se u ponudi sa benzincima sa zapreminama od 1,0 i 1,2 litra, koje karakteriše ekonomičnost i niska emisija CO2, što i ne čudi s obzirom da je "Sitroen" na njihovoj izradi primenio čak 52 patenta.

 

Takva je i potrošnja, od nekih 4,3 - 4,5 l/100km. Proizvođač je pripremio adute i za ljubitelje dizelaša u vidu HDi i e-HDi agregata, koji se isporučuju u modelima sa "start&stop" sistemom.

Povezane teme: Citroen C3, Sitroen C3, Novi model, Mojauto.rs, Mojauto

Poslednji komentari

Dejan
Sreda, 27. 02. 2013. 11:41h
neregistrovan korisnik
Hahaaa, zubcasti pokrece pumu za vodu i ako ga motor ima onda se ne menja, lepo, pametno, svaka cast !!! Samo pisi gluposti i svi ce te podrzati u tome, pogotovo oni koji nemaju pojma kao i ti !!!
cc
Sreda, 27. 02. 2013. 01:41h
neregistrovan korisnik
E moj druze,da si izasao iz ove bedne zemlje pa da vidis koji auto koliko prelazi...Da se u spaniji,francuskoj,belgiji u taxiu vecinom voze francuska kola i japanska... U uzicu je bila jedna 406 u taxiu koja je presla 770 000km bez pipanja motora 2.0 hdi...A licno sam prisustvovao kada se u ljubljani spustala kilometraza na laguni karavan uvezenoj iz spanije bila u taxiu spustili su sa 630 000 na 190 000km...Vozio sam i nemce i francuze,za delove nisi u pravu...Ja sam uvek kupovao proverena kola i odrzavao sam ih u ovlascenom servisu,nemci uopste nisu jeftiniji od bilo koih drugih proizvodjaca,cak su i neki delovi skuplji od ostalih...I jos nesto,ne vozim ja traktor i kotao,da bih sipao loz ulje.Ne zelim da se prepucavam,naravno da nemogu da poredim francuske proizvodjace i recimo bmw i mercedes,ali su zato u klasi sa vw i opelom...Stim sto su po pitanju ekonomicnosti i udobnosti daleko ispred pomenutih.
cc
Sreda, 27. 02. 2013. 00:46h
neregistrovan korisnik
Pa kad se frljas sa hiljadama,bar navedi sta je konkretno kostalo tolike pare...Mogu i ja da kazem da sam u golf 4 ulozio 100 000e...Hoces li mi poverovati?
Gruber
Utorak, 26. 02. 2013. 22:35h
neregistrovan korisnik
Imap ja udes sa mojim c3 1,4hdi pre mesec dana, malo iskrivio branike, pojas me zakovao u mestu, airbag zalepio za lice, steta cca80€...i opet ide kao zmaj!
zoran-dj
Utorak, 26. 02. 2013. 19:03h
neregistrovan korisnik
uzduž ili poprecno?
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»