G-Drive gorivo – pun pogodak za zimske dane

Za vozače zimska hladnoća zna da bude vrlo izazovna.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

S obzirom da obično dizel gorivo može da bude „osetljivo“ na niske temperature, mnogi vozači koji su se ovih dana uputili ka planinskim destinacijama odlučuju se za dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama kao što je G-Drive dizel gorivo kompanije NIS .

Premijum G-Drive dizel obezbeđuje efikasnije sagorevanje, pouzdan start, veću snagu i stabilniji rad motora. Domaći zimski premijum dizel obogaćen je kompleksom aditiva poslednje generacije koje doprinose optimalnom radu motora i na debelom minusu. Zahvaljujući unapređenoj formuli ovog derivata, automobil startuje neometano i na temperaturama koje su daleko ispod nule, a sama vožnja je pouzdanija i sigurnija za vozače.

Takođe, ne treba zanemariti ni činjenicu da antikorozivne komponente u premijum G-Drive dizel gorivu dodatno štite čitav sistem za gorivo, a samim tim i produžavaju radni vek motora.
Budite bezbrižni u vožnji i na niskim zimskim temperaturama. Posetite najbližu NIS Petrol ili Gasprom benzinsku stanicu na vašem putu ka omiljenoj zimskoj destinaciji i neka vas noćni minus ne dočeka nespremnog.

Povezane teme: nis, gorivo, dizel, benzin
Ovu vest nije moguće komentarisati.