Da li znate šta je zimski dizel? - Istine i zablude o dizel motoru

Dizelaš ili benzinac? Jedna od najvećih predrasuda kada su u pitanju dizel motori, tiče se zimskih meseci i verovanja da je dizel motore u ovom periodu veoma teško pokrenuti.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Istina je da su automobili sa dizel motorima osetljiviji na smanjenje spoljne temperature. Koren problema leži u činjenici da se na niskim temperaturama u dizel gorivima pojavljuju kristali parafina, zamućenja i zgušnjavanja, koja otežavaju isparavanje i sagorevanje što dalje blokira dotok goriva i otežava start motora. Dobre vesti su da se ovakve poteškoće lako rešavaju upotrebom dizel goriva visokog kvaliteta, sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama. G-Drive Diesel predstavlja upravo takvu vrstu aditiviranog goriva koje omogućava optimalnu funkcionalnost vozila i na temperaturama do minus 30 stepeni.


Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama moguće je dopuniti rezervoar dizel gorivom, koje sadrži komplekse aditiva, zahvaljujući kojima se obezbeđuju poboljšane performanse motora, čak i na ekstremno niskim temperaturama. Dodatna prednost upotrebe kvalitetnih aditiviranih goriva poput G-Drive Diesel derivata ogleda se u pouzdanom startu zimi, kao i većoj snazi i stabilnijem radu motora u svim vremenskim uslovima.

Obezbedite vama i vašim saputnicima bezbednu i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uslove uz G-Drive Diesel.

Povezane teme: gorivo, dizel, zima, nis, gazprom, benzinska pumpa, dizel motor, sneg
Ovu vest nije moguće komentarisati.
MASERATI SLAVI GRANTURISMO NA MILANSKOJ NEDELJI DIZAJNA

MASERATI SLAVI GRANTURISMO NA MILANSKOJ NEDELJI DIZAJNA

Trozubac je bio domaćin ekskluzivne večere, u prisustvu Dejvida Bekama i Hirošija Fudživare, u čast...»