"Zlatni auto" ponovo leti Beogradom! Video

Novi spektakl u režiji "Auto Bilda" je spreman! Stanovnici Voždovca su, izgleda, navikli na neobične leteće objekte, pa su ima zato leteći automobili potpuno normalna pojava - posebno oko Tržnog centra "Stadion", a pogotovo ako su "zlatni"! Dobro, ne baš od plemenitog metala, posebno zato što je po današnjem sunčanom danu iznad njihovih glava leteo jedan tirkizni lepotan.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Reč je o limuzini, pobedniku ovogodišnjeg izbora za "Zlatni auto", automobila godine na tržištu Srbije, u organizaciji magazina "Auto Bild" i uz generalno sponzorstvo kompanije OMV.

Prošle godine, model-pobednik morao je da bude podignut nekoliko desetina metara uvis kako bi se našao među gostima svečanog uručenja što je bio svojevrstan podvig, a ove godine situaciju je dodatno mogao da zakomplikuje - jak vetar. Ništa, međutim, nije sprečilo organizatore da još jednog lepotana uzdignu iznad glavnog grada, kako bi gosti svečane dodele priznanja, uz panoramu Beograda na dlanu, uživali u najpopularnijem automobilu u izboru čitalaca i žirija "Auto Bilda".

Da podsetimo: u ovogodišnjem izboru učestvovalo je 38 kandidata, najnovijih automobila na tržištu Srbije, koji su podeljeni u sedam kategorija. Posle jednomesečnog glasanja publike, u kojem je, preko kupona iz magazina i glasanjem na protalu blic.rs, pristiglo oko 17.000 glasova, po tri automobila iz svake kategorije našlo se u finalnom krugu, gde su o njihovim kvalitetima glasali članovi žirija. Ovoga puta, njih šestoro: automobilisti Miloš Pavlović, Vladan Petrović i Jovana Anđić, industrijski dizajner, dr Marko Luković, poznato TV lice Dušica Spasić i predstavnik redkacije Aleksandar Pijevac. Njihovi poeni poslužili su kao koeficijent za množenje glasova publike, čime su se dobili bodovi u konačnom plasmanu. Izabrani su pobednici po segmentima, a najuspešniji među njima proglašen je za "Zlatni auto" i dobio je čas da se nađe u čvrstoj ruci krana koja ga je podigla iznad svih…

Večeras će se ponosno šepuriti u Velikoj sali "Stadion hola", a vi pogledajte kako je izgledalo podizanje i let iznad Beograda…

Povezane teme: Auto Bild, Zlatni auto, TC Stadion, OMV
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»