"ZLATNI AUTO": Ovo je najpopularniji automobil u Srbiji!

Publika je rekla svoje, a žiri "Zlatnog auta" u sastavu: automobilisti Miloš Pavlović, Vladan Petrović, Jovana Anđić, TV voditeljka Dušica Spasić, industrijski dizajner dr Marko Luković i novinar Aleksandar Pijevac, samo su potvrdili: najatraktivniji automobil na tržištu Srbije je "BMW serije 4 gran kupe"!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Detalj sa svečane dodele u velikoj sali "Stadion Hall-a"                foto: M. Mitrović

Prelepa limuzina u novoj nijansi tirkizne boje egzotičnog imena "snapper rocks blue" ponosno se šepurila u Velikoj sali "Stadion Hall-a" gde su na svečanoj dodeli uručena priznanja predstavnicima kompanija čiji su modeli pobedili u sedam kategorija Izbora u kojem je najuspešniji bio - "gran kupe".

Izbor za "Zlatni auto", koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMV, sastoji se iz dve faze ocenjivanja kandidata. U prvoj, čitaoci magazina "Auto Bild" i posetioci portala "blic.rs" mogli su da glasaju za svoje favorite, podeljenje po kategorijama. Ove godine, 38 automobila našlo su se u sedam kategorija, a za njih je za mesec dana koliko je trajao prvi krug, pristiglo oko 17.000 glasova. Posle ove faze, iz svake kategorije su se, prema broju glasova, po tri automobila plasirala u finalni krug, osim u kategoriji mini krosovera i "zelenih automobila", u kojima su pobednici odlučeni samo na osnovu glasova publike.

"BMW serije 4 gran kupe" na testiranju tokom finalnog kruga na prostoru JAT Tehnike u Beogradu                                                           foto: M. Mitrović

Drugi krug glasanja predviđen je kao ocenjivanje finalista od strane stručnog žirija, a od njihovih ocena, dobijani su koeficijenti, kojima se množeni glasovi publike, od kojih su dobijeni konačni poeni na osnovu kojih su određeni pobednici po kategorijama i pobednik u generalnom plasmanu.

Decebal Tudor, direktor maloprodaje u kompaniji OMV Srbija, koja je generalni pokrovitelj Izbora "Zlatni auto", uručio je veliku plaketu "Auto Bilda" Aleksandri Đurđević, generalnoj direktorki "Delta Auto grupe"                                                                                foto: Z. Lončarević

Pobednici po kategorijama nagrađeni su trofejima, a pobednik u generalnom plasmanu zaslužio je i veliku plaketu "Auto Bilda", koju je u ime BMW-a primila Aleksandra Đurđević, generalna direktorka "Delta Auto Grupe". Plaketu je uručio Decebal Tudor, direktor maloprodaje u kompaniji OMV, generalnom pokrovitelju "Zlatnog auta".

Na svečanosti kojoj je prisustvovalo oko 200 zvanica, gostiju iz sfere javnog života, estrade i automobilske industrije, priznanja po kategorijama osvojili su: "sitroen C3" -  subkompaktni automobil, "tojota C-HR" - mini krosover, "mazda 3" - kompaktni automobil, "BMW serije 4 gran kupe"  - limuzina, "škoda kodijak" - SUV, "alfa romeo stelvio" - premijum SUV i BMW i8 - "zeleni automobil".

Uz ova priznanja, na svečanosti su uručene i posebne plakete za rezultate u prethodnom periodu u pratećim segmentima. Nagrade su osvojili: "Generali osiguranje Srbija", za aktivnosti oko projekta na polju osiguranja motornih vozila "Moj auto plus", "Heineken", za CSR akciju "Društvo, ko vozi kući" i

"IPAY SEE", za inovativne modele on-lajn plaćanja i projekte implementacije aj-pej na portal mojauto.rs.  Posebno priznanje uručeno je kompaniji "Koning d.o.o", za saradnju sa "Auto Bildom" u oblasti realizacije posebnih projekata.

 

Povezane teme: Zlatni auto, Auto Bild, OMV, BMW, Bmw serije 4
Ovu vest nije moguće komentarisati.