"Stelvio" - Alfin SUV spreman za Los Anđeles!

Alfa Romeo nastavlja da najavljuje svoj prvi SUV model „stelvio“ koji će svetsku premijeru imati 15. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu. Posle nekoliko tizera, Italijani su obajvili fotografiju iz fabrike na kojoj se vide radnici kako kompletiraju automobil.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Italijani su objavili fotografiju modela "stelvio" na proizvodnoj traci

I, pored kamuflaže, jasno je da će model „stelvio“ prednji kraj preuzeti od nove „đulije“. Pre svega mislimo na masku hladnjaka, svetla i branik. Na fotografiji se vidi i da „alfa stelvio“ ima dodatne zaštitne elemente na karoseriji kako se automobil ne bi oštetio u „off roud“ vožnji. Kao baza se koristi blago modifikovana platfmora „đulije“ od koje će SUV preuzeti i agregate: 2,0-litarske benzinece i 2,2-litarske dizelaše koji će biti upareni sa šestostepenim manuelnim ili osmostepenim automatskim menjačima.

 

Takođe, italijanski mediji prenose da će se ugrađivati i 2,9-litarski benzinac sa 510 KS koji pokreće „đuliju kvadrifoljo“. Proizvodnja bi trebalo da startuje krajem godine, dok se SUV u prodajnim salonima očekuje u martu ili aprilu 2017, sa cenom koja će biti oko 40.000 evra. Takođe, u ponudi će biti verzije sa zadnjim ili 4x4 pogonom.

 

Povezane teme: Alfa Romeo, Alfa Romeo Stelvio, Alfa Stelvio, Đulija, Salon automobila u Los Anđelesu

Poslednji komentari

alfista
Nedelja, 18. 09. 2016. 11:19h
neregistrovan korisnik
druze,odrzavanje mercedesa je pakao. Za 6-7 god eksploatacije ces dati za servise malo manje od cifre koju si dao za nov auto. Toliko o tome,zna se ko vozi taj brand
Dejan
Sreda, 14. 09. 2016. 21:12h
neregistrovan korisnik
Tesko je sedeti na dve stolice ! Moze, ali ako imas novaca za razbacivanje jer to kosta !!! Alfiste dok neko ne satera u cosak i to u razgovoru 1 na 1, ne mogu da se smire nikako, ovo im je prozor u svet sa praznim pricama o kvalitetu, lepoti i brzni, nekada davno, sinonim, bla bla... Crni prike, nismo mi zavrsili, tek smo poceli raspavu...
kole
Sreda, 14. 09. 2016. 17:49h
neregistrovan korisnik
Stelvio je planinski prevoj na Alpima, a tuda ide istoimeni planinski put sa bezbroj serpentina. 2013 godine sam se vracao iz Svajcarske preko Italije i umesto preko prelaza Simplon, isao sam preko ovog opasnijeg, ali mnogo atraktivnijeg prelaza. Pokajao sam se jer su Stelvio potpuno okupirali biciklisti koji voze kao da im je to dedovina, drsko i jedan pored drugog. [vidi You Tube] Bilo ih je usput vise od hiljadu, kao zuti mravi, pa sam neprekidno kocio i pazio da nekog ne zakacim, jer bi me pojeli sa sve srpskim tablicama. SUV klasa je u velikom usponu i bilo je logicno da Alfa izbaci jedan model. Tu leze pare, a kome se ne svidja, nek vozi sta voli.
Solomon
Sreda, 14. 09. 2016. 16:10h
neregistrovan korisnik
Al je i ružna do bola !!!!!
Marko
Sreda, 14. 09. 2016. 15:34h
neregistrovan korisnik
Citiram mog kolegu : ,, hocu pismeno priznanje na srebrnom tanjiru da kazes da alfa ne valja ,, !!! To jeste u stvarnosti realna istina samo hocu da to napises !
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»