Markjone želi spajanje sa Dženeral Motorsom

Markjone želi spajanje sa Dženeral Motorsom

Markjone je u više navrata izrazio želju za smanjenjem broja velikih firmi u Prodajete polovni automobil? Postavite besplatan... »

Poštovani čitaoci, ostavljanje komentara na vesti starije od 5 dana nije moguće.

Prijavi komentar

96sT0R
Utorak, 09. 06. 2015. 11:10h
neregistrovan korisnik
GM se polako oporavlja, Opel staje na noge u Evropi, ali ono sto je njima mnogo bitnije, optimisticniji izgled buducnosti na americkom trzistu. Verovatno nisu videli nikakav benifit spajanjem. Mislim da su trebali pre 5 ili 10 godina to da predloze (Fiat & C), verovatno ne bi bili odbijeni, ali tad je GM bio bunar :-D.
Preporuka:
8
2
Odgovori

Prijavi komentar

Camaro
Utorak, 09. 06. 2015. 22:01h
neregistrovan korisnik
Fiat Krajsler vazi za najzaduzenijeg proizvodjaca na trzistu, gomila modela na cekanju, a svezeg novca nigde. Uglavnom se sluze produzavanjem zivotnog veka motorima i platformama koji su vise od decenije u upotrebi uz primenu nekih novih segmenata. Prvo spajanje sa GM-om je omogucilo Fiatu da prezivi period pred bankrotstvom i mogucnost da zadrzi platformu koja sada cini osnovu vecini modela u FCA. GM je sada nezaustavljiv u izbacivanju modela, tako da mu sigurno ne treba spajanje sa firmom koja grca u dugovima i koja moze sebi da priusti postepeno ozivljavanje modela, sto je kosta pozicije na trzistu. Slabi su oni za bilo kog partnera.
Preporuka:
8
7
Odgovori