Četvrti tom knjige "Sve o sportu" uz "Auto Bild"

Mozaik je gotovo sklopljen! Edicija "Sve o sportu", jedinstvena enciklopedija svih sportskih disciplina na planeti, kompletirana je 4. tomom, koji može da se nabavi uz 103. broj magazina "Auto Bild".

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Poslednji, četvrti delu enciklopedije "Sve o sportu",se, između ostalih, bavi i

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

zimskim sportovima, koji su u ovom periodu godine još aktuelni, iako se sezona uživanja na snegu polako bliži kraju. Uz klasične i dobro poznate discipline iz alpskog i nordijskog skijanja, boba, sankanja i klizanja, čitaoci će moći više da saznaju i o, recimo "sloupstajlu" ili da dobro prouče pravila snouborda ili skeletona.

Uz zimske sportove, u četvrtom tomu knjige pojavljuju se i detaljni opisi borilačkih sportova, kao što su boks, mačevanje, džudo ili, zahvaljujući uspesima Milice Mandić, sve popularniji tekvondo, ali će zainteresovani moći da saznaju nešto više o dve vrste kung fua: taolu i san šu...

Sportovi u tomu 4 (na kioscima od 20. februara)

- Gimnastika (sportska gimnastika, vežbe na parteru, vežbe na razboju, konj sa hvataljkama, krugovi, greda, vratilo, ritmička gimnastika, trambolina, sportska akrobatika, sportski aerobik, dizanje tegova, discipline snage - powerlifting).
- Borilački sportovi (boks, mačevanje, džudo, sumo, rvanje, karate, kungfu taolu i san šu, džiu-džicu, tekvondo, kikboks, sambo, kendo).
- Sportovi sa životinjama (konjske trke, dresurno jahanje, trodnevno jahanje - konjički trijatlon, paradni skokovi, polo, trke pasa, kasačke trke dvokolica, rodeo, trke kamila, trke psećih zaprega, horsbol, vožnja konjskih zaprega, sportski ribolov na moru).
- Zimski sportovi (alpsko skijanje, skijanje slobodnim stilom, snoubord, kros-kantri skijanje, sloupstajl, skijaški skokovi, nordijska kombinacija, bijatlon, bob, sankanje, skeleton, brzo klizanje, umetničko klizanje, ples na ledu).

Četvrti tom enciklopedije "Sve o sportu" podeljen je u četiri kategorije sa detaljnim

Pogledajte ponudu sajta mobile.de na srpskom jeziku.

opisima ukupno 52 discipline, a među njima se nalazi i gimnastika, podeljena na 13 disciplina - od podsećanja na opšte poznate kao što su: vežbe u parteru, na razboju, na konju s hvataljkama, krugovima, na gredi, vratilu, ili ritmička gimnastika ili sportski aerobik, do detalja vezanih za pravila sportske akrobatike ili disciplina snage "powerliftinga".


Četvrti odeljak posvećen je sportovima sa životinjama, koji posebno može biti zanimljiv zbog predstavljanja nama potpuno egzotičnih disciplina, kao što su rodeo, horsbol ili čak trka kamila, na kojoj je uvedena inovacija da, umesto džokeja, snažne i veoma brze životinje iz sedla navode - roboti!


Kolekcija od četiri knjige primerena je i deci i odraslima - može da bude veoma zanimljiva poznavaocima sporta, ali i onima koji se u sport ne razumeju. Uz svaki sport u ovoj knjizi nalazi se niz ikonica koje ga smeštaju u sportsku kategoriju (u skladu sa poglavljem u kojem je prikazan) ili pružaju informacije na prvi pogled o načinu takmičenja i pobedi, vremenu nastanka i da li se takmiče pojedinci, grupe ili ekipe. Dizajn i grafička obrada izdanja su na najvišem nivou, izdanje je preuzeto od najboljeg izdavača enciklopedija na svetu, Dorling Kindersley.

Povezane teme: Sve o sportu, Enciklopedija, Sport, Atuo Bild
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»