Mojauto poklanja zimske gume: Ostavite oglas za prodaju automobila i osvojite komplet zimskih guma za vaš automobil

U susret novoj sezoni i obavezi da na svom automobilu imate zimske gume, sajt www.mojauto.rs je organizovao nagradnu akciju u kojoj poklanja komplet od 4 zimske gume dobitnicima za njihove automobile. Svi korisnici sajta www.mojauto.rs u naradne 4 nedelje moći će da ostave oglas na sajtu i što bolje predstave svoj auto za prodaju , veće su šanse da osvoje ovu vrednu nagradu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Evo ukratko šta tačno treba da se uradi:

1. Kako da osvojite komplet zimskih guma za vaš auto?
Kao i do sada, svaki korisnik sajta www.mojauto.rs koji od ponedeljka, 14. oktobra, pa sve do 11. novembra postavi oglas za prodaju svog automobila putem sajta www.mojauto.rs, biće u mogućnosti da dobije četiri zimske gume za svoj automobil. Kao i u prethodnim akcijama sajta biće nagrađen najbolje postavljen oglas svake nedelje.

 

  • Besplan oglas za prodaju svog automobila možete ostaviti OVDE.

2. Koji je oglas najbolji?
Svake nedelje stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta www.mojauto.rs oceniće sve oglase postavljene tokom tog perioda i odabrati najbolji prema sledećim kriterijumima:
 

Šok akcija:

Sve korisnike sajta www.mojauto.rs podsećamo da danas počinje i nova šok akcija na sajtu, u kojoj će moći da pronađu 5 polovnjaka po verovatno niskim cenama. U saradnji sa vodećim autoplacevima u zemlji, sajt za auto oglase Mojauto.rs organizuje šok akciju: pet polovnjaka po šok cenama. Svake nedelje, svakog ponedeljka posetioci sajta MojAuto.rs će imati priliku da pogledaju nove oglase za pet modela putničkih vozila po najnižoj ceni u svojoj kategoriji u zemlji.

Tačnost oglasa – Sve informacije navedene u oglasu moraju biti istinite i tačne.


Kvalitet fotografija – Cilj je što bolje fotografijama predstaviti vozilo. Da oglas lepo izgleda, ali da istovremeno vizuelno predstavi sve prednosti i mane oglašenog vozila ili dodatne opreme.


Kvalitet opisa – Kvalitetan opis u oglasu iskreno opisuje proizvod i stvara potrebu kod kupca da poželi da kupi taj proizvod.


Cena – Najbolji oglas podrazumeva realnu cenu vozila.


Kreativnost – Budite kreativni, ne morate sve da uradite onako kako su uradili drugi. Pokušajte da na sebi svojstven način predstavite i prodate svoje vozilo.

 

3. Kako se određuje pobednik?
Nakon postavljanja oglasa, jednom nedeljno stručna komisija „Auto Bilda“ i sajta MojAuto.rs oceniće sve oglase dodate tokom tog perioda i odabrati najbolji oglas. Onaj za koga se oceni da je postavio najbolji oglas, dobiće komplet od četiri zimske gume za svoj automobil. Svake sedmice imaćemo novog dobitnika, tako da će ime prvog biti poznato u sredu, 23. oktobra, drugog 30.oktobra, trećeg 6. novembra, a ime poslednjeg dobitnika znaće se 13. novembra.


4. Kako da postavite oglas?
Posetite naslovnu stranicu sajta www.mojAuto.rs i registrujete se pomoću opcije „Registracija/Login”. Nakon uspešne registracije/prijave, kliknite na dugme „Dodaj besplatan oglas” i pratite jednostavna uputstva za postavljanje.

Povezane teme: Mojauto, Zimske gume, Automobili, Nagradna igra

Poslednji komentari

dragan
Ponedeljak, 14. 10. 2013. 21:39h
neregistrovan korisnik
Razumijes li salu? Da znas da nekima izgleda nema spasa :-)
Dejan
Ponedeljak, 14. 10. 2013. 20:56h
neregistrovan korisnik
Pokloni ih dragom prijateu ili nekome ko zna sta ce sa njima korisno da uradi !! Srbima sad ne valja ni kad se gume dobiju free a kad treba da ih kupe a jjjjaaaaooooj, oni ce nanama da zarade,dajte mi platu pa cu da kupim zimske gume,jadan narod nema hlebada jede i tako dalje sa ostakom gluposti...Ukratko, nema nam leka....
dragan
Ponedeljak, 14. 10. 2013. 19:02h
neregistrovan korisnik
A jesu li za sve automobile iste gume? ;-) Koje gume da uzme ako ne zna koje ce felne biti na tom novom autu? :-)
Hm
Ponedeljak, 14. 10. 2013. 17:10h
neregistrovan korisnik
A koliko vas komentatora posle prodaje jednog automobila nece kupovati drugi???
oglas
Ponedeljak, 14. 10. 2013. 16:36h
neregistrovan korisnik
ne morate da prodate auto dovoljno je samo oglas da stavite :)
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»