Među kupcima u Srbiji "nemci" i dalje najpopularniji

Od svih polovnih vozila koja se nude na našem tržištu, ona poreklom iz Nemačke tradicionalno spadaju u najtraženija, a među njima najviše se kupuju polovni „opeli“ i „folksvageni“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Opelovi" modeli tradicionalno su među najtraženijima u Srbiji

Tradicionalno, Opelovi modeli imaju visok ugled kod naših kupaca. Neki ih vole, drugi im još nisu oprostili greške i koroziju iz osamdesetih, ali sveukupno, ovi modeli su veoma traženi među domaćim kupcima. Pritom, kako Opel ima široku gamu modela, traženi su u više klasa. Najviše u tradicionalno najjeftinijoj klasi gradskih automobila gde se nalazi "korsa".


Prodajete polovni automobil?
Postavite besplatan oglas i osvojite besplatno letovanje u Grčkoj za dve osobe!

Treća generacija ovog modela je, uprkos određenim problemima veoma tražena kod kupaca polovnih automobila, pre svega zbog svoje zanimljive cene, ali i širokog izbora štedljivih benzinskih i dizel motora.

 

Osim "korse" na listi bestselera svakako je i "astra" i to u dve generacije, druga generacija sa oznakom "astra G" i ovde predstavljena "astra H". Obe su se pokazale kao izdržljivi automobili koji i nakon par stotina hiljada kilometara mogu verno da služe bez vecih kvarova.

 

Posebno su popularne karavan verzije i to kod taksista ali i porodični ljudi kojima je potrebno nešto više mesta, a od motora najtraženiji su dizelaši od 1.7 litara i benzinci od 1.4 i 1.6.

 

Kupujete auto?
Pogledajte galeriju trenutno najtraženijih modela.

Isuzu dizelaš ima dugu tradiciju i generalno je prvi izbor domacih kupaca jer se pokazao kao veoma izdržljiv, dok mu kultura rada i potrošnja nisu na nivou savremenijih komon-rejl dizela. Pored njega, tu su još i benzinci od 1.4 i 1.6 litara, koji su se takode pokazali pouzdanim.

 

Osim "astre", onima koji traže još više prostora Opel nudi i "zafiru", monovolumen sa tri reda sedišta. Trenutno je na tržištu polovnih aktuelna druga generacija ovog modela koja nudi prostran enterijer kao i proverene benzinske i dizel motore, poznate iz "astre".

 

 

Na kraju, tu je i "vektra". Poslednja, treća generacije ovog modela takođe spada među popularnije modele u ovom segmentu, a naročito se u poslednje vreme traži karavan varijanta, pre svega zbog zaista velikog prtljažnog prostora.

Povezane teme: Automobili, Opel, Nemačka, Kupovina

Poslednji komentari

Troya
Četvrtak, 30. 07. 2015. 16:43h
neregistrovan korisnik
Baš tako ....
Troya
Četvrtak, 30. 07. 2015. 16:35h
neregistrovan korisnik
Tako je
file013
Subota, 01. 06. 2013. 08:15h
neregistrovan korisnik
sve je to samo gvozdjurija koja samo gubi cenu.......
fg
Petak, 31. 05. 2013. 13:12h
neregistrovan korisnik
dddd
Mirko
Četvrtak, 30. 05. 2013. 10:49h
neregistrovan korisnik
Pa?! Ovde se govori o polovnim automobilima, i tih 8-9 godian je taman da se korozija razvije, i eto glavobolje za kupca polovne mazde!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»