Luis Hamilton ne veruje da može do titule sa Mercedesom

Novi član Mercedesovog F1 tima, Luis Hamilton je u poslednjem intervjuu rekao da ne veruje da je njegov novi bolid dovoljno dobar kako bi mogao da se uključi u borbu za titulu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Luis Hamilton iznenadio fanove

Na pitanje novinara da li je njegov novi bolid dobar kao i Meklarenov, tima u kome je prethodno proveo čitavu karijeru, Hamilton je odgovorio:

 

''Ne. Potisak je faktor koji tera sve napred i tu se moramo popraviti. Motor je najjača karika bolida, a potisak, tj. aerodinamika, najslabija. Veoma jednostavno. Ovaj tim je prošle sezone upisao jednu Grand Pri pobedu, pa očigledno nemaju tako loše temelje u mehaničkom smislu. Ali na potisku treba puno raditi'', izjavio je Hamilton.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Iako britanskog vozača njegovi najveći rivali Sebastian Vetel i Fernando Alonso guraju u ravnopravnu ulogu konkurenta za titulu, Hamilton u to ne veruje:

 

''Vetel i Fernando govore da ćemo se boriti za titulu, ali ja zaista u to ne verujem. Naravno da je to naš cilj, ali morate da se podsetite da je bolid bio sekundu, ponekad i dve sporiji prošle sezone. Mi nismo nadoknadili te dve sekunde, a da su ostali timovi pritom stagnirali i to je činjenica. Nadamo se da ćemo ih do kraja godine stići, ali definitivno ne na početku'', zaključio je Hamilton pred sezonu koja počinje 17. marta u Melburnu Velikom nagradom Australije.

Povezane teme: Meklaren, Luis Hamilton, Mercedes, Formula 1

Poslednji komentari

Nando
Utorak, 26. 02. 2013. 13:29h
neregistrovan korisnik
Ne verujem da će kombinacija Hamilton-Brown-praktično neograničeni budžet biti toliko loša kao što se priča, ali videćemo. Očekujem barem dve do tri pobede ili jako tesnu borbu za iste, realno je oko letnje pauze.
nevolem-ga
Ponedeljak, 25. 02. 2013. 20:38h
neregistrovan korisnik
... uvek mi je isao na zivce al skidam mu kapu, Hamilton ima cojones do zemlje malo takvih u F1 treba jos takvih loodaka
actro
Ponedeljak, 25. 02. 2013. 18:29h
neregistrovan korisnik
covek je samo realan,lepo kaze da je motor najaca strana bolida a aero dinamika najslabija,on je vrhunski vozac,smem da se usudim da je i najbrzi vozac trenutno,vozio je McLaren,koji gotovo da radi savrsenu aero dinamiku,uz isto tako dobar mercedesov motor,i sa tim mclarenom je uvek bio medju najbrzima na stazi,tako da zna kakav mu bolid treba da bi to opet bio,uostalom zato ga je Mercedes i angazovao i debelo platio.Velika su ocekivanja,zelim im uspeha!
Nicol-scharcenger-fan
Ponedeljak, 25. 02. 2013. 18:01h
neregistrovan korisnik
Šumi je ispao grbav zbog lošeg sistema kočnica a d.b. Se čupa kako je on čikica. Sad i hamilton ima problem sa kočnicama a ni on kao ni šumi nesme to javno da kaže. Jaka firma uvek štiti sebe. Mislim da je hamilton pogrešio što je konja zamenio magarcem ali za pare sigurno nije pogrešio.
cc
Ponedeljak, 25. 02. 2013. 17:09h
neregistrovan korisnik
''bolji bi nam bili'' ?
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»