Predstavljen novi Meklarenov bolid

Danas je u Engleskoj predstavljen Meklarenov MP4-28 bolid za novu sezonu. Na prvi pogled, novi automobil se ne razlikuje značajno od prošlogodišnjeg, ali iz Meklarena uveravaju da je došlo do mnogih inovacija.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prethodni model (MP4-27) je bio jedan od najbržih na stazi, ali je imao problema sa pouzdanošću, pa je upravo izdržljivost mehanike područje na kome su inženjeri najviše i radili ove godine.

 

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

Kao i svi ostali automobili koji će se takmičiti u 2013 sezoni F1, "MP4-28" pokreće 2.4L V-8 motor koji je za Meklaren ponovo pravio Mercedes.

 

Ove godine će, pored Batona u Meklarenovom timu biti i Serhio Perez.

Povezane teme: Meklaren, Mercedes, Formula 1

Poslednji komentari

-kafana-je-moja-sudbina
Nedelja, 03. 02. 2013. 21:25h
neregistrovan korisnik
Moj komentar je prozvan pa osecam potrebu da kazem koju. Na stranu cinjenica da to sto si rekao veoma malo ima veze sa mojim ili sa komentarom "Nikoga", samo bih hteo da ti uputim jedan prijateljski savet, moze? Idi i zagrli zenu, devojku, koju god da imas ali onako bas, bas pa se malo opusti. Mnogo si bre napet. A ako nemas neku zenku pored sebe, plati da te malo resetuje, da ti izbije te teorije zavere iz glave. Pa nam se vrati da ponovo komentarisemo u opustenijoj amosferi, ok? Ziv bio.
Miodrag
Subota, 02. 02. 2013. 20:58h
neregistrovan korisnik
Ja bi o onom komentaru o Dejmonu Hilu i Ser Vilijamsu! Dejmon je bio najbrzi vozac, sa najvise pol pozicija, i kada bi krenuo sa starta prvi, samo ga je lukavi i beskrupulozni Sumaher mogao zaustaviti, udarivsi u njega... A, koliko je vozac vazan, svima je Alonso pokazao... O Ser Vilijamsu, mogu samo da kazem da je ubica Sene, zasto ga je ubio, to samo on zna!
popp
Petak, 01. 02. 2013. 13:31h
neregistrovan korisnik
Vazan je bolid, osim u slucaju kad ga vozi Kimmi. Mc-u fali ledeni da bi bili na vrhunskom nivou.
-kafana-je-moja-sudbina
Petak, 01. 02. 2013. 12:54h
neregistrovan korisnik
Davno je Dejmon Hil trazio bolji status od Ser Frenka Vilijamsa u timu. Frenk ga je pogledao i rekao sledece: "Uspeh tima u Formuli 1 zavisi od pet faktora. Karoserije, motora, guma, pomocnog tima i vozaca. Iz kog razloga smatras da si najzasluzniji za uspeh?"
Vlada-Edmonton
Petak, 01. 02. 2013. 01:34h
neregistrovan korisnik
Nazalost mnogi to jos uvek nisu shvatili, a i ne vredi im objasnjavati.