Blic i Live-e.tv na Sajmu automobila u Beogradu

Novi Audi A6 na Sajmu automobila Video

Na 49. Međunarodnom salonu automobila, kompanija Porsche SCG - zastpunik brendova Audi, Seat, Volkswagen i Porsche - zakupila je za svoje brendove celu Halu 5 – izložbeni prostor od oko 3.000 m2.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi Audi A6 na sajmu u Beogradu

Volkswagen putnički program ove godine ima mnoštovo novih modela da predstavi posetiocima. Pre svega, tu je Novi Passat, predstavljen javnosti u februaru ove godine, a sada se može premijerno videti i u Variant verziji.

 

Pored Passata, javnosti će biti predstavljen Novi Sharan – potpuno redizajniran MPV sa mnoštvom opcija i Novi Touran – izuzetno uspešno porodično vozilo sa minimalnom potrošnjom.

 

Osim tradicionalnih modela koje ovaj brend ima u svojoj ponudi, ove godine se posetiocima pruža prilika da vide i nešto potpuno novo iz fabrika Volkswagen kompanije – Amarok. U pitanju je pick-up model od 1 tone, prvi takve vrste razvijen u Nemačkoj.

 

Audijeva nova "šestica"

U centru pažnje Audija, ove godine se nalazi novi A6. Sa svojom laganom karoserijom, sportskom šasijom, čitavim asortimanom sistema asistencije, kao i multimedijalnim sistemom, ova limuzina opremljena je inovativnim rešenjima u svim tehnološkim aspektima.

 

Novi Audi A6 izlazi na tržište sa pet vrsta motora, dva benzinska i tri TDI, koji imaju snagu od 130 kW (177 ks) do 220 kW (300 ks). Uskoro stiže i Audi A6 hibrid.

 

Ove godine, SEAT izlazi pred publiku sa nečim malo drugačijim – novom Alhambrom. Najjednostavniej rečeno, u pitanju je moderno MPV vozilo za aktivan način života. Potpuno nova Alhambra predstavlja kombinaciju vozila široke upotrebe sa sportskim karakterom u pravom SEAT maniru.


Njegova usavršena šasija i kao i vrhunska oprema su u kombinaciji sa izborom četiri motora koji pružaju snažne performanse sa izuzetnom efikasnošću. Ovaj model ispunjava očekivanja porodičnih ljudi, kao i zahteve poslovnih ljudi koji u poslovne svrhe prelaze veliku kilometražu.

 

Povezane teme: Sajam automobila, Beograd, Automobili, Porše, Audi, Folksvagen

Poslednji komentari

ip
Petak, 25. 03. 2011. 08:56h
neregistrovan korisnik
sta mu znaci hajlajt
somk
Četvrtak, 24. 03. 2011. 21:02h
neregistrovan korisnik
hajlajt ... ova rec od danas postaje standard kod obozavalaca VW grupe ''moj audi je hajlajt''
nonstopbre
Četvrtak, 24. 03. 2011. 17:47h
neregistrovan korisnik
Хајлајт :)))
pedja018
Četvrtak, 24. 03. 2011. 14:04h
neregistrovan korisnik
Gospodine Hajlajt, Zahvaljujuci Vama i Vama slicnima za desetak godina necu razumeti srpski jezik! Hajlajt, brendovi, benefit, monitoring, vendori... Hvala
axle
Četvrtak, 24. 03. 2011. 13:55h
neregistrovan korisnik
Valjda će navratiti neki predstavnik vlade RS da vide kako će se voziti sadašnji i mnogi budući ministri. Ma, ko je sirotinja? Daj 500 komada! (Velika nam koalicija).