Proverite ko vam spava ispod haube!

Proverite ko vam spava ispod haube!

Mačke su, naime, poznate kao životinje koje se, kad nisu gladne, uglavnom trude da dremaju na toplom. Za one koje se nalaze na ulici, jedno od prihvatljivijih rešenja je zavlačenje... »

Poštovani čitaoci, ostavljanje komentara na vesti starije od 5 dana nije moguće.

Prijavi komentar

cojle
Četvrtak, 18. 02. 2016. 12:16h
neregistrovan korisnik
ja upravo zbog mačaka nikada ne krećem iste sekunde kada upalim autom, već sačekam par desetina sekundi u leru,da im dam fore d ašmugnu.
Preporuka:
1
0
Odgovori

Prijavi komentar

mac-mac-
Nedelja, 21. 02. 2016. 01:34h
neregistrovan korisnik
@cojle : Ne želim nikome, da sazna, šta znači smrad danima a ne znaš odakle dolazi. Sve pregledaš okolo naokolo, ispod i danju i noću baterijskom lampom, blicem od mobilnog telefona i tek kada oteraš kola kod majstora i podigne se i kada saznaš da je mačka se uvukla i u stanjuje je mumifikacije i raspadanja i nakon majstora, koji je takođe u čudu jer ni on nikada nije bio veterinar niti mrtvozvornik od jednom, teraš vozilo u perionicu na dubinsko pranje i gde im kažeš ništa ne pitaj i budite expedativni i nakon toga ubacuješ sve moguće jelkice i mirise da nekako otarasiš smrada, jer ti vozilo i dalje smrdi a moraš da voziš svaki Božiji dan i kada te pitaju putnici pa što imaš ovako puno mirisa a tebi već prekipelo da odgovaraš i kažeš, volim da mi auto miriše kao ženski budoar a ti znaš da je sve ovo zbog jedne lepe mačke...
Preporuka:
1
0
Odgovori