Proverite ko vam spava ispod haube! Video

Japanci su poznati kao veliki ljubitelji mačaka, pa je video koji je nedavno napravila Nisan korporacija potpuno otopila srca žitelja ove zemlje - ali i svih ostalih koji su ga pogledali.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mačke su, naime, poznate kao životinje koje se, kad nisu gladne, uglavnom trude da dremaju na toplom. Za one koje se nalaze na ulici, jedno od prihvatljivijih rešenja je zavlačenje u motore automobila, što ponekad može loše da se završi, ako se maca uspava.

Zato, danas posebno zbog lošeg vremena, ali i svakog drugog dana, pre nego što sednete u automobil, kucnite po haubi - možda saznate ko je kriv što vam motor prede pre nego što ste ga i upalili!

Pogledajte jedan od najsimpatičnijih videa koje su automobilske kompanije izradile u poslednje vreme:

 

Povezane teme: nisan korporacija, nisan macke, saveti automobilizam

Poslednji komentari

mac-mac-
Nedelja, 21. 02. 2016. 01:34h
neregistrovan korisnik
Ne želim nikome, da sazna, šta znači smrad danima a ne znaš odakle dolazi. Sve pregledaš okolo naokolo, ispod i danju i noću baterijskom lampom, blicem od mobilnog telefona i tek kada oteraš kola kod majstora i podigne se i kada saznaš da je mačka se uvukla i u stanjuje je mumifikacije i raspadanja i nakon majstora, koji je takođe u čudu jer ni on nikada nije bio veterinar niti mrtvozvornik od jednom, teraš vozilo u perionicu na dubinsko pranje i gde im kažeš ništa ne pitaj i budite expedativni i nakon toga ubacuješ sve moguće jelkice i mirise da nekako otarasiš smrada, jer ti vozilo i dalje smrdi a moraš da voziš svaki Božiji dan i kada te pitaju putnici pa što imaš ovako puno mirisa a tebi već prekipelo da odgovaraš i kažeš, volim da mi auto miriše kao ženski budoar a ti znaš da je sve ovo zbog jedne lepe mačke...
cojle
Četvrtak, 18. 02. 2016. 12:16h
neregistrovan korisnik
ja upravo zbog mačaka nikada ne krećem iste sekunde kada upalim autom, već sačekam par desetina sekundi u leru,da im dam fore d ašmugnu.
Karavan za velika dela

Karavan za velika dela

Na velikim evropskim tržištima pored uvek popularnih SUV modela, beleži se i porast prodaje karavana....»