Najbrži prodavci polovnih automobila u Srbiji

Koliko prodaja automobila, čak i polovnih koji su tradicionalno znatno jeftiniji, može biti težak i komplikovan posao, najbolje znaju oni koji se u prodaju i kupovinu upuste. Prodavci i kupci, koji su posredstvom portala “Moj auto” rešili svoje probleme, reaguju sa podjednako velikim oduševljenjem na brzinu prodaje, ali i na simbolične nagrade iz akcije portala.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Mitar Vukotić – prodao auto za manje od 13 sati

Jedan od prvih “brzih prodavaca” bio je Mitar Vukotić, koji je za svega 13 sati uspeo da unovči svoj automobil, pa je, kao najbrži prodavac te nedelje, u nagradnoj akciji dobio i sto evra. Mitar nije verovao u tako brzu reakciju kupaca na njegov auto, pa je bio iskreno iznenađen situacijom.

 

Sve detalje o nagradnoj akciji možete pronaći ovde

- Kada sam postavio oglas, zaista se nisam nadao da će se automobil tako brzo prodati. Kupac je video oglas tog dana, došao je da pogleda vozilo i nakon nekoliko kilometara probne vožnje odlučio da ga kupi. Nedugo zatim, video sam reklamu za nagradnu akciju portala, i sutradan odlučio da pošaljem prijavu. Nisam se previše nadao, ali dva dana kasnije ljudi sa ovog sajta su me obavsestili da je moj automobil najbrže prodat i da sam dobio 100 evra. Bio sam baš iznenađen – pričao je tada ushićeni Vukotić.
 

Bojan Kirsanov

Sličnu nevericu I oduševljenje pokazali su I mnogi drugi od 40 nagrađenih u nagradnoj akciji. Jedan od njih je i Bojan Kirsanov, koji je nagradu zaslužio brzopoteznom prodajom svog “golfa”, jednog od traženijih vozila na tržištu polovnjaka.

 

Željko Đukanović i kupac automobila

Oglas za prodaju svog vozila možete ostaviti ovd

Brzinom, ali i dobrom ponudom, istakao se i Željko Đukanović, čiji je “pežo” prodat u jako kratkom roku, za šta su i Željko i kupac njegovog automobila nagrađeni.

 

Srđan Josimov, poslednji u nizu brzih prodavaca, prodao je svog “golfa”. Srđan do sada nije bio miljenik sreće i nagrade su ga zaobilazile, ali ovoga puta je ipak bilo drugačije.

Srđan Josimov pored svog “Golfa”

-Iskreno,baš sam prijatno iznenađen brzom prodajom mog golfa GTI preko vašeg sajta. Baš ste me prijatno obradovali nagradom i brzom prodajom mojih kola. Sajt vam je mnogo dobro sređen i lak za pretragu oglasa,ne samo što omogućujete da se vozila,delovi i drugi artikli prodaju ili kupe u veoma kratkom roku, već i obradujete ljude! – rekao je Srđan, koji je pohvalio portal “Moj auto” i poželeo mu sve najbolje u daljem radu.
 

Portal „Moj auto“ ulazi u drugi ciklus nagradne akcije započete još 7. Marta, u kojem ćemo nastaviti da nagrađujemo vaše brze prodaje i kupovine polovnih četvorotočkaša na našem portalu. Nagrade su kao i do sada bile obezbeđene za prvih 5 kupaca i prodavaca automobila, i to : 100 evra za najbrža dva prodavca, 50 litara goriva za najbrža dva kupca i NEXON tuneri za po tri kupca i prodavca. Ciklus traje do 6. Maja.

Povezane teme: Polovni automobili, Polovnjaci, Mojauto.rs, MojAuto.rs, Mojauto

Poslednji komentari

Zoran-Stojanovic
Nedelja, 14. 04. 2013. 09:11h
neregistrovan korisnik
Ovom prilikom zelim da pohvalim sajt "Mojauto" kao dobitnik nagrade u konkurenciji najbrzih prodavca polovnih automobila ! Bio sam veoma prijatno iznenadjen kako nagradom ( Braun brijacem), za osvojeno III mesto, tako i odnosom radnika redakcije koji su na veoma ljubazan nacin obavili kontakt samnom i prosledili mi nagradu na kucnu adresu ! Srdacan pozdrav celoj ekipi sajta Mojauto, sa zeljom da uvek budete nas lider auto oglasa.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»