Novi broj Auto Bilda od danas na kioscima

Saznajte sve o novom „ford fokusu“ koji se našao pod lupom novinara Auto Bilda. Prvi smo vozili novu Mercedesovu „A-klasu“, a u novom broju slavimo i rođendan „dukati monstera“. Šta je potrebno da biste bili dobar vozač, u intervjuu otkriva automobilista Miloš Pavlović

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi „ford fokus“ je stigao na naše stanice! U 183. broju magazina Auto Bild otkrivamo sve detalje o ovom popularnom modelu.

Osim toga, među prvima saznajte kakvi su utisci iz vožnje najsavremenijeg kompakta na tržištu – nove Mercedesove „A-klase“. Testirali smo još i „nisan mikru“, „dačiju sandero stevej“, a uporedili smo praktične snagatore – „alpinu B3 S turing“ i „audija RS4 avant“.

Naš reporter imao je ekskluzivnu priliku da se nađe za volanom električnog Audijevog „i-tron“ automobila koji je stigao direktno iz sveta „Playstation“ simulacije. Takođe, na stanicama novog broja dolazi i veliki intervju sa našim poznatim automobilstom Milošem Pavlovićem koji otkriva šta je to što dobar vozač mora da ima u sebi. Stanice rubrike „Oldtimer“ krasi jedna beogradska oval „buba“, dok brzinu donosimo u vidu reportaže sa „track day-a“.

Na testu polovnih automobila našli su se „ford kuga“ i „VW CC“, dok su stranice za uživanje u vidu specijala na 10 strana o Dukatijevom jubileju. Rubrika „Sport“ donosi specijalnu priču o Danijelu Rikardu, ali i intervju sa pobednikom prve WRX trke u sezoni, Johanom Kristofersonom.

 

Povezane teme: autobild, noviteti, novi broj
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»