U PRODAJI NOVI AUTO BILD - Bliži se kraj dizel motorima!

Vozili smo novu „škodu fabiju“ koja više u ponudi nema dizel agregate! Više detalja i prve utiske iz vožnje otkrivamo u novom broju Auto Bilda. Tamo vas čeka još i ekskluzivna priča iz kabine „opela GT X Experimental“ koji jasno pokazuje kako će budući modeli ovog brenda izgledati. Upoznajemo vas još i sa prvim „jugom“ koji je doživeo Nirburgirng, donosimo mnoge testove automobila, ali i istraživanje o tome ko je najopasniji po decu u saobraćaju

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi broj Auto Bilda je u prodaji, a u njemu vas čeka mnogo različitih automobila i tema. Prvi donosimo utiske iz vožnje nove „škode fabije“ koju više neće pokretati dizel motori. Tu je i ekskluzivna priča o situaciji u Opelu, kao i utisci iz koncepta „GT X Experimental“ koji otkriva jasan pravac ovog brenda.

Na testu smo imali još i Majbahov prvi SUV, kao i „mini one“, ali i „ladu vestu“. Na velikom uporednom testu sukobili smo najrazumnije SUV-ove na tržištu: „nisan kaškai“, „škodu karok“ i „reno kađar“, a donosimo i uporedni test superautomobila i to - „porše 911 GT2 RS“ protiv „korvete ZO6“.

U 191. broju magazina Auto Bild je i priča o prvom „jugu“ koji se vozio na poznatoj stazi u Nirburgringu. A saznaćete i priču o „sitroenu ami 8“ i putu od 2.500 km, kao i o jednom vrlo posebnom „mercedesu W115“ sa 515 km na satu.
Sa novim „reno senikom“ smo bili na Tari i tamo pronašli jedan automobil našeg proslavljenog reli majstora. A stigli smo i da napravimo jedno istraživanje o tome ko je to najopasniji po decu u saobraćaju.
U rubrici Polovni automobili obradili smo Alfa Romeo 159, Mazdu6 i Peugeot 407. I to nije sve.

Povezane teme: autobild, novi broj, noviteti