Sa MINI-jem do Pariza!

Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topić i Adrianom Vilagoš

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kompanija Delta Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, sklopila je partnerstvo sa Srpskim atletskim savezom, u okviru kog će podržati atletičarke Angelinu Topić i Adrianu Vilagoš tokom predstojećih sportskih takmičenja, a posebno u pohodu na olimpijsku medalju naredne godine u Parizu.

Naše talentovane atletičarke od sada će imati priliku da uživaju u zabavnoj vožnji atraktivnih automobila MINI One, koji su idealan izbor za mlade vozače. Urbani MINI One je savršeni saveznik mladima koji su stalno u pokretu, kao i onima koji vole zabavnu i udobnu vožnju.

Direktor brendova BMW i MINI za Srbiju, Zoran Mihajlović, istakao je da će Delta Motors sa velikim zadovoljstvom tokom narednog perioda podržati naše sportkistkinje, pred kojima je blistava karijera.

„Kako se MINI vodi parolom 'Dream Big', tako i mi vama želimo da sanjate velike stvari i da vredno radite na njihovom ostvarenju, a vrhunski rezulati će neminovno doći“, poručio je Mihajlović prilikom svečanog uručenja ključeva MINI One modela. Tim povodom podršku mladim atletičarkama pružio je i sportski direktor Srpskog atletskog saveza, proslavljeni atletičar Mihail Dudaš.

Povezane teme: Mini, Mini Srbija, Delta Motors
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»