Jeep® Wrangler 4xe – šta je novo u 2022, za najsnažniji, najefikasniji, najekološkiji, najpovezaniji i tehnološki najnapredniji Wrangler ikada

Pogonski sistem modela Jeep® Wrangler 4xe kombinuje dva električna motora, 2.0-litarski I-4 motor i 8-stepeni automatski menjač za skoro nečujan pogon i unapređenu 4x4 terensku sposobnost, bez brige zbog dometa

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

●Ceo paket Uconnect™ usluga kako bi kupci uživali u funkcionalnosti integrisanog skupa alatki, povezanosti i uslugama uz veoma lako korišćenje
●Za 2022. godinu, Wrangler 4xe gama je dodatno unapređena naprednom tehnologijom i celim skupom sistema za pomoć pri vožnji poslednje generacije, uključujući automatsko kontrolisanje dugih svetala, upozorenje na čeoni sudar pri punoj brzini sa naprednim sistemom pomoći pri kočenju i adaptivnim tempomatom sa stop opcijom – svi su deo standardne opreme na modelu za 2022. uz standardni nadzor mrtve tačke sa otkrivanjem prepreka pri vožnji unazad, zadnje kamere i sistemom za pomoć pri parkiranju unapred i unazad iz modela za prethodnu godinu
●Nove boje i fabrički Jeep® Performance Parts (JPP) Gorilla Glass vetrobran
●Više autentičnih Jeep avantura spuštenog krova sa novim Sunrider Flip krovom koji je napravio Mopar®, koji se pridružuje kombinacijama krova koje nudi Wrangler (trodelni tvrdi krov, meki krov, električni meki krov i bez krova)
●Predstavljanjem modela za 2022. godinu, cela gama modela Wrangler u Evropi je ponuđena samo u 4xe plug-in hibridnoj verziji
●Ovo je u potpunosti u skladu sa strategijom brenda Jeep orijentisanom na održivu mobilnost i njegovom posvećenosti da elektrifikuje 70% svoje game vozila koja se prodaju širom sveta do 2025.

Saloni u Italiji, Španiji, Belgiji i Srbiji danas počinju da primaju narudžbe za novi Jeep® Wrangler 4xe za 2022. godinu, i nastaviće postepeno širom Evrope tokom Decembra. Predstavljen prošlog leta, novi Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid je najsposobniji, najsnažniji, najefikasniji, najekološkiji, tehnički najnapredniji i najpovezaniji Wrangler ikad predstavljen na evropskom tržištu i obeležava važnu prekretnicu u istoriji brenda i dodatni korak ka elektrifikaciji cele njegove game.
Zahvaljujući njegovom plug-in hibridnom pogonskom sistemu, Wrangler 4xe omogućava kupcima da se voze potpuno električno i uz nulte emisije tokom svojih svakodnevnih putovanja kroz grad i da uživaju u efikasnom i zabavnom iskustvu vožnje po putu, istovremeno uživajući u prednostima unapređenih terenskih performansi u skoro potpunoj tišini.

 

Pravi hit među evropskim kupcima još od izlaska na tržište, Jeep Wrangler 4xe takođe dokazuje da terenska vozila mogu biti ekološka, da emocija može biti efikasna i da električna vožnja može biti zabavna. Uz predstavljanje verzije za 2022. godinu, cela gama modela Wrangler se nudi u plug-in hibridnoj verziji na evropskim tržištima gde se vozi sa leve strane. Ovo pruža solidnu osnovu za plan brenda da elektrifikuje 70% svih Jeep vozila koja se prodaju širom sveta do 2025.

Wrangler 4xe je najpovezaniji Wrangler ikada nudi integrisan i kompletan skup alatki za uživanje u upravljanju i činjenju mobilnosti izuzetno lakom za korišćenje i zabavnom zahvaljujući kompletnom paketu Uconnect™ usluga koji su dostupni na 8.4 NAV UConnect ™ sistemu, uključujući aplikaciju My Uconnect. Napredna povezanost modela Wrangler 4xe je razvijena kako bi ispunila različite potrebe kupaca i učinila njihovo 4xe iskustvo jednostavnijim kroz paket aplikacija koje omogućavaju kontrolisanje nekoliko funkcionalnosti vozila zgodno i daljinski. Sa My Uconnect mobilnom aplikacijom, kupci mogu da pristupe nizu usluga za lako i brzo upravljanje statusom korišćenja, održavanjem, pretragom stanica za punjenje i svim poteškoćama i hitnim slučajevima – uključujući krađu.

Za 2022. godinu, novi sadržaj se dodaje kako bi unapredili konfiguracije spuštenog krova i opcije prilagođavanja modela Wrangler, uključujući fabričke Jeep® Performance Parts (JPP) Gorilla Glass vetrobran, novi Sundrider Flip krov koji je napravio Mopar i specijalno izdanje boja kako bi se kupcima omogućilo da se istaknu u gradu i na stazama.


Pametna povezanost unutar vozila – intuitivna i laka za korišćenje
Novi Wrangler 4xe je razvijen kako bi ponudio najnoviju tehnologiju i povezanost radi ispunjavanja potreba sve zahtevnijih kupaca. Opremljen je UconnectTM uslugama sa specifičnim povezanim uslugama za elektrifikovanu vožnju i naprednu povezanost, poput My Assistant, My Car, My Remote i My eCharge.
UconnectTM usluge pružaju pristup velikom izboru funkcionalnosti putem različitih tačaka, uključujući My Uconnect mobilnu aplikaciju, pametni sat, vebsajt i dugmiće na krovu. Uconnect™ usluge su dostupne u svim nivoima opreme u kombinaciji sa 8,4-inčnim sistemom za informacije i zabavu, kako bi se ponudila napredna povezanost i niz usluga dizajniranih za bezbednost i udobnost.
Ove usluge su podeljene u osnovne, poput My Assistant, koje su aktivne odmah nakon kupovine, i standardne pakete koje kupac može besplatno aktivirati, uključujući My eCharge, My Car i My Remote.
My Assistant: povezuje kupca sa operaterom kako bi zatražio geolokacijsku pomoć na putu u slučaju kvara i primio podršku potrebnu za rešavanje tehničkih problema. My Assistant paket takođe uključuje mesečni izveštaj koji kupci dobijaju e-poštom, u kojem mogu videti trenutni status korišćenja i zdravlja vozila.
My Car: proverava stanje i status vozila putem pametnog telefona i nivo napunjenosti, pritisak u gumama, kilometražu i zakazane servise.
My Remote: putem mobilne aplikacije na svojim pametnim telefonima, kupci mogu da pronađu tačnu lokaciju vozila, zaključaju i otključaju vrata, podese upozorenja tokom vožnje na osnovu brzine i pozicije vozila i vide lokacije stanica za punjenje na svom telefonu.
My eCharge: upravlja punjenjem, uključujući javne tačke za punjenje i brzo identifikuje najbližu javnu stanicu za punjenje, proverava njenu dostupnost, započinje proces punjenja i plaća. Takođe se može koristiti kako bi se podesili i kontrolisali privatni zidni punjači.


Paket usluga po zahtevu koji se može kupiti putem My Uconnect veb portala kompletira ponudu Uconnect usluga. Ove uslugu uključuju My Alert i specifična rešenja Fleet Management koje nudi Free2Move.
My Alert brzo obaveštava kupce ukoliko je njihovo vozilo možda ukradeno. Čim krađu potvrde organi reda, operativni centar će pružiti podršku u vraćanju vozila.
Fleet Management rešenja su namenjena za upravljanje malim flotama, uz jednostavan i intuitivan interfejs i funkcije potpuno daljinskog pristupa.

Šta je novo na Jeep Wrangler 4xe modelu za 2022.
Za 2022. godinu, novine uključuju izdržljivi Jeep® Performance Parts (JPP) Gorilla Glass vetrobran koji je dostupan direktno iz fabrike i nove Silver Zynith Metallic Clear Coat i High Velocity Metallic Clear Coat boje eksterijera koje se pridružuju paleti boja modela Wrangler, koja uključuje Black, Bright White, Firecracker Red, Granite Crystal Metallic, Sting-Gray, Hydro Blue, plus Snazzberry i Sarge Green (obe dostupne samo u paketu Sahara). Sve opcije boje su dostupne u kombinaciji sa mekim krovom, ili sa potpuno crnim ili tvrdim krovom u boji karoserije u zavisnosti od nivoa opreme.


Takođe, i u skladu sa programom rotiranja boja modela Wrangler, upadljiva Tuscadero i Gobi će se pridružiti Jeep paleti živih boja specijalnog izdanja koje dodaju prilagodljivost i privlačnost modelu Jeep Wrangler. Ovo je takođe prvi put da su Tuscadero i Gobi dostupni na svim nivoima opreme modela Jeep Wrangler: prva je dostupna od sada do januara 2022. godine, dok će druga biti dostupna tokom ograničenog perioda od proleća do leta 2022.
Wrangler 4xe modeli će takođe imati fabrički ugrađen Jeep® Performance Parts (JPP) vetrobran od materijala Corning Gorilla Glass (standardno u verziji Rubicon i opcionalno u verziji Sahara), za koji se koristi ista tehnologija hemijskog ojačavanja kao i na ekranima na mobilnim telefonima. Kombinacija ultra lakog Gorilla Glass unutrašnjeg sloja sa 52% debljim spoljašnjim slojem čini ovaj vetrobran lakšim, izdržljivijim, i do tri puta otpornijim na usekline, pukotine i udarce kamenja i terenskih krhotina koje tvrdokorni vlasnici vozila Jeep Wrangler vole da izazivaju.


Takođe, za vlasnike koji žele mogućnost da brzo i lako uživaju na svežem vazduhu, za modele Wrangler 4xe za 2022. biće ponuđen novi Sunrider Flip Top krov. Ova nova opcija za kabrioletsku vožnju sadrži meki krov preko prednjeg dela vozila, dok je ostatak krova tvrd. Može se otvoriti kako bi omogućio putnicima da uživaju u svežem vazduhu. Panel je od crne keper tkanine, materijala koji se koristi i kod nekih kabrioleta. Novi Sunrider Flip Top krov omogućava i postavljanje šina i hardvera.

 

O modelu Jeep Wrangler 4xe
100% nezaustaljiv, kao što je tradicija brenda Jeep, sa do sada neviđenim elementima, novi Wrangler 4xe predstavlja Wrangler model sa najboljim ekološkim karakteristikama i mogućnostima terenske vožnje do sada. Performanse su takođe unapređene: Wrangler 4xe ubrzava od 0 do 100 km/h za 6,4 sekundi, i ima maksimalnu kombinovanu snagu od 380 KS i obrtni momenat od 637 Nm. Pored toga, ima 4x4 pogon u potpuno električnom modu, sa do sada neviđenom kontrolom i može da obezbedi autonomiju od više od 50 km u potpuno električnom modu sa nultim emisijama (u urbanom WLTP ciklusu), što je savršeno za svakodnevnu upotrebu u gradu. Punjenje baterije do maksimuma moguće je za manje od 3 sata, sa punjenjem na 7,4 kWh, i opcijama za zakazivanje, i – zahvaljujući opciji Max Regen – povećanju nivoa baterije pri vožnji u praznom hodu.

Pogonski sistem modela Jeep Wrangler 4xe kombinuje dva električna motora, 2,0 litarski I-4 motor i 8-brzinski automatski prenos, za skoro potpuno tih pogon i unapređene sposobnosti terenske vožnje u 4x4 modu, bez stresa zbog ograničene autonomije električne vožnje. Ova kombinacija omogućava modelu Trail Rated Jeep Wrangler da zadrži pogonski sistem koji obuhvata, u zavisnosti od paketa opreme, dva napredna režima pogona na četiri točka, aktivne, na zahtev dostupne stalno aktivne sisteme (Selec-Trac ili Rock-Trac), Dana osovine sledeće generacije, Tru-Lok sistemom zaključavanja prednje i zadnje osovine, Trac-Lok diferencijalom sa ograničenim klizanjem i elektronskim otkačinjanjem prednjeg stabilizatora.

 

Momentalno dostupni obrtni momenat i unapređene performanse zahvaljujući spoju turbo benzinskog i električnog pogonskog sistema čine nepobedivog šampiona terenske vožnje još sposobnijim i neuzaustavljivim van staza. I zaista, van puteva 4xe tehnologija podiže Wrangler Plug-in Hybrid na novi nivo, nudeći pogon na sva četiri točka u potpuno električnom modu za vrhunske performanse na svim vrstama terena, kompletno bezbedno, uz zadovoljstvo osluškivanja zvukova prirode. E Selec modovi omogućavaju vozaču da prilagode pogon modela Jeep Wrangler 4xe svom putovanju: Hybrid, Electric i eSave, koji čuva baterije za kasniju upotrebu. Punjenje modela Jeep Wrangler 4xe je takođe lak i jednostavan zadataka, zahvaljujući rešenjima za punjenje kod kuće sa uređajem easyWallbox – koji nudi punjenje do maksimuma za manje od 3 sata na 7,4 kWh – koji nude kompanije Free2Move i Mopar®.

4xe je novi Jeep 4x4, evolucija koncepta sposobnosti, sa dodatom održivošću, efikasnošću, i još više bezbednosti i zabave. Svaki model u gami Jeep 4xe, koja obuhvata Renegade 4xe, Compass 4xe i novi Wrangler 4xe, garantuje prednosti električne vožnje, kao što su niski troškovi vožnje, tiha vožnja i nulte emisije u potpuno električnom modu, za svakodnevnu urbanu mobilnost. U isto vreme, Jeep 4xe modeli nude fleksibilnost klasičnog motora sa internim sagorevanjem, što je korisno za duga putovanja bez nervoze zbog ograničene autonomije.

Povezane teme: Jeep, Wrangler, 4xe
Ovu vest nije moguće komentarisati.