Najnovijim modelima automobila marke "Toyota" nije odoleo ni LEGENDARNI BOŽA MALJKOVIĆ

"Galerija automobila" ekskluzivna je izložba elegancije, brzine i moći

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ukoliko još uvek niste posetili ekskluzivnu izložbu najnovijih modela automobila u TC "Galerija" onda je krajnje vreme za to!
Štand "Toyote", proizvođača automobila iz zemlje izlazećeg sunca, danas je u TC "Galerija" posetila delegacija Olimpijskog komiteta Srbije zajedno sa čuvenim Božidarom Maljkovićem.


Toyota AE86 iz osamedesetih godina, nudila je fenomenalnu upravljivost i ogroman užitak tokom vožnje zbog kojeg je ovaj automobil ubrzo postao legenda i “odgojio” jednu sasvim novu generaciju auto-entuzijasta u Japanu i mnogo šire.
Moderan dizajn i atraktivnost, udobnost, kao i funkcionalnost i izdržljivost ono su što ovog proizvođača autmobila čine jednim od najdominantnijih na tržištu.
Do 30. septembra imate sjajnu priliku da posetite najnovije Toyotine modele i uverite se i sami kako su automobili ove kuće vrlo brzo evoluirali i otišli korak dalje, a njihovi hybrid modeli su nešto čemu je teško odoleti.
Pozivamo vas da do 30. septembra posetite “Galeriju automobila”. Ovo je prva velika izložba automobila, sa više desetina izloženih modela koja se dešava u jednom šoping molu. U saradnji sa Galerijom Beograd i kompanijom “Beograd na vodi”, “Blic” je organizovao pravi spektakl kada je reč o automobilima poslednje generacije.

Povezane teme: galerija automobila, Galerija, Automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»