Ovaj GOLF 3 proizvodi 1.600 konjskih snaga!

Legendarna trojka je i dalje aktuelna, a ovaj model sadrži dva motora koji proizvode neverovatnu snagu i još veće ubrzanje...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Iako sada imamo sedmu Golf generaciju, legendarna trojka je još uvek aktuelna i ljudi širom sveta voze ove mini automobile u kojima uživaju i pobeđuju gradske gužve. Međutim, Golf kojeg ćemo vam sada prikazati je posebno "nabudžen "kako bi mogao da učestvuje u najbržim dreg trkama.

 

Ovaj Golf ispod svoje karoserije sadrži dva VR6 motora koji zajedno proizvode snagu od neverovatnih 1600 konjskih snaga. To takođe znači da ovaj auto dostiže maksimalnu brzinu od 295 km/h i da ima munjevito ubrzanje.

 

Upravo je to potrebno za dreg trke koje se svode samo na tome ko će brže da pređe put od četvrtine ili polovine milje. Vlasnik ovog automobila je odlučio da ga ne proda, već da ga transformiše u neverovatno trkačko vozilo i rezultat se jasno vidi. Ovaj Golf 3 je morao da prođe kroz masivne karoserijske promene, kako bi mogli da se smeste dva velika motora, ali je takođe morao dodatno da se ojača i da dobije potpuno novi trap i suspenztiju, jer fabrički Golf nikako ne bi mogao da izdrži brzinu od skoro 300 km/h.

 

POGLEDAJTE VIDEO i opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: Volkswagen, golf, VW, golf 3
Ovu vest nije moguće komentarisati.