NOVI MERCEDES je stigao! - AMG A 45 4MATIC a tu je i CLA 45 4MATIC+

Novi Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ i CLA 45 4MATIC+ modeli su prepoznatljiviji od svojih prethodnika. Spoljašnjost prenosi čisti užitak u vožnji, čak i u mirovanju.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Sa novim sportskim kompaktnim modelima Mercedes-AMG još jednom demonstrira svoju visoku kompetentnost u razvoju: "Potpuno smo redizajnirali naše "45" modele – od motora i menjača preko šasije, od detaljno konstruisanih pogona do strukture karoserije i, naravno, samog dizajna – a sve sa jednim ciljem: da podignemo dinamiku vozila i sportsko iskustvo vožnje do nivoa koji je ranije bio nezamisliv u kompaktnom segmentu, piše portal Autoexclusive. Predstavljanjem ovog, najdinamičnijeg i najsnažnijeg sportskog kompaktnog vozila, pojačavamo i značaj ovog segmenta za našu strategiju rasta", kaže TobiasMoers, predsednik Upravnog odbora Mercedes-AMG GmbH.

Dizajn eksterijera: Očigledna pripadnost AMG porodici

Novi Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ i CLA 45 4MATIC+ modeli su prepoznatljiviji od svojih prethodnika. Spoljašnjost prenosi čisti užitak u vožnji, čak i u mirovanju. Po prvi put, kao jasan indikator AMG članstva, kompaktna klasa sada ima i specifičnu AMG rešetku hladnjaka sa širim donjim konturama i dvanaest vertikalnih rešetki. U isto vreme, naglašen "nos ajkule", uzani i duboko oblikovani farovi i ravan, aerodinamičan poklopac motora, vizualno spuštaju prednji deo kako bi stvori utisak izuzetno dinamičan izgled prednjeg dela.

 

Impozantno prisustvo je naglašeno i širim prednjim krilima sa raširenim lukovima točkova. Ovo stvara prostor za širu prednju osovinu i ističe atletski izgled. Utisak moći vozila je još jači kod A45MATIC+ nego kod CLA 45MATIC+, jer osnova CLA već ima širi prednji deo, pa se krila mogu spustiti u manjoj meri.

Individualni detalji kao prepoznatljive karakteristike

Prednji deo je takođe prepoznatljiv. Kod modela A45 4MATIC+ j u dizajnu džet-krila. Horizontalne lamele na spoljašnjim usisnicima vazduha u braniku kao i izduženi donji usis naglašavaju utisak širine prednjeg dela vozila. Model CLA 45 4MATIC+ poseduje još izraženiji izgled sa svojim usisnicima vazduha koji podsećaju na spoljnje usise mlaznih motora, čime pokazuje svoju blisku povezanost sa modelom AMG GT 4-door Coupé.

 

Gledano sa strane, širi AMG bočni spojleri pragova vizuelno spuštaju ova kompaktna vozila na takav način da izgleda kao da vozilo grli put pod sobom. U slučaju da je odabran Silver Chrome paket, ukrasni umetci su u hrom srebrnoj boji, dok su kod AMG Night paketa u crnoj boji visokog sjaja.

Spoljnja ogledala su postavljena na greben vrata, čime podseća na izgled Mercedes-AMG coupé-a i sportskih automobila. Ovakav dizajn ne samo da izgleda veoma sportski već takođe poboljšava i aerodinamiku.

 

Kao standardna oprema osnovna varijanta poseduje 8.5 J x 18-inčne felne od lake legure sa 10 kraka, aerodinamički optimizovane i obojene u tantal sivu boju sa pneumaticima veličine 245/40 R 18.

Atraktivne aluminijumske felne su aerodinamički optimizovane i obojene u tantal sivu boju sa visokim sjajem, opremljene su pneumaticima 245/35 R 19 i 255/35 R 19 (CLA 45).

 

Galeriju fotografija i ceo tekst pogledajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: mercedes, 4matic, a 45, cla, amg, mercedes, automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»