O AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI NA SAMITU - IT eksperti nude rešenja za srpsku ekonomiju

U okviru prvog međunarodnog ICT sajma sa konferencijskim programom – SEE-IT Samita, od 7. do 9. novembra na Novosadskom sajmu, veliki fokus biće na automobilskoj industriji i predstavljanju tehnoloških rešenja koja mogu unaprediti tu važnu oblast srpske ekonomije.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Konferencija i radionice na temu digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća u Srbiji biće posebno posvećene automobilskoj industriji, a istaknuti svetski stručnjaci doći će u Novi Sad da tokom tri dana podele znanje i ekspertizu sa posetiocima Samita.

Besplatna konferencija „Digitalna transformacija industrije u Srbiji“, namenjena srpskim malim i srednjim preduzećima, održaće se 8. novembra od 9.30 do 12 časova, u organizaciji Centra za digitalnu transformaciju pri Privrednoj komori Srbije i GIZ-a. Tom prilikom, sertifikovani digitalni konsultanti će posetiocima deliti savete o tome kako da uspešno prođu kroz neizbežan proces digitalne transformacije u Srbiji, a pored njih, govornici će biti savetnik predsednika PKS Mihailo Vesović, kao i vodeći savetnik za projekat razvoja privatnog sektora, koji GIZ implementira u Srbiji, Jürgen Kappenmann, senior projektni menadžer pri GIZ-u Tomislav Knežević.
Radionice koje će uslediti od 13.30 do 15.30 časova, a koje su takođe besplatne, biće posebno usmerene na najrazvijenije privredne grane u Srbiji, a jedna od njih biće namenjena digitalnoj transformaciji automobilske industrije, mehaničkog inženjeringa i metalurgije, gde će savete i smernice posetioci moći da dobiju i od predstavnika Mitsubishi Srbija.
Svi koji žele da prisustvuju konferenciji „Digitalna transformacija industrije u Srbiji“, kao i nekoj od radionica, mogu da razervišu besplatnu kartu putem Eventbrite platforme. Mesta su ograničena. Uz kartu za konferenciju/radionice, neophodno je kupiti dnevnu kartu za ulazak na Sajam, po ceni od 300 dinara, putem Gigstix-a ili na ulazu u sajam od 7. do 9. novembra.
SEE-IT Samit je prvi međunarodni IKT sajam u Srbiji, koji će od 7. do 9. novembra okupiti IKT scenu Zapadnog Balkana, ali i čitavog sveta, sa izlagačima iz SAD, Velike Britanije, Italije, Mađarske. Pored bogatog izlagačkog programa, u okviru Samita biće održano i 15 konferencija, radionica i panel diskusija, koje će se baviti gorućim temama IKT i srodnih industrija, sa vrhunskim govornicima, predstavnicima svetski poznatih kompanija kao što su Google, Roche, Adobe, IBM, BioSense Institut i drugi.

 

Povezane teme: ICT sajam, SEE-IT, novosadski sajam, Automobilska industrija
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»