NOVI BROJ AUTO BILDA JE U PRODAJI - Testovi guma, sijalica i mnogo vožnji

U novom broju magazina Auto Bild koji je već u prodaji, čeka vas veliki test univerzalnih guma, kao i test 22 H4 sijalice. Prvi donosimo test nove „honde CR-V“ u Srbiji i prvu „offroad“ vožnju „VW tuarega“. Uz to, u novom broju otkrivamo i kako izgleda biti za volanom najsnažnijeg „lambroginija“. Naravno, to nije sve...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U 195. broju magazina Auto Bild svi koji planiraju da kupe gume za sva godišnja doba mogu da se u velikom testu informišu o tome koji pneumatici su bezbedni a koje nisu. Takođe, u ovom broju je i veliki test H4 sijalica za automobile kakve se u Srbiji najčešće i koriste.


Ekipa Auto Bilda imala je ekskluzivnu priliku da se nađe za volanom najsnažnijeg „lamba“ ikada, pa donosimo utiske sa staze u „aventadoru SVJ“. Uz to prvi smo vozili i potpuno novu „hondu CR-V“ u Srbiji, a novog „VW tuarega“ smo podrvgrli testu van asfalta, pa u novom broju otkrivamo da li je na terenu sposoban kao što je bio pre. Tu je još testova, poput prve vožnje „kupre ateke“, „land rover difendera“, „leksusa UX 250H“, ali pod lupom Auto Bilda našao se i najveći BMW ikada – model X7.


Na uporedom testu „pežo 508“ je izazvao „VW arteona“, dok su se za tron borili i BMW X2, „jaguar i-pejs“ i „volvo XC40“.
Na proveri u servisu našla se polovna „opel astra H“, dok u rubrici Sport pišemo o F1 i sjajnom trijumfu „Ledenog“, ali i o Moto GP-u i sedmom nivou Marka Markeza.


U rubrici „Oldtimer“ upoznaćete jedan „ševrolet“ iz 1929. godine, dok na „Tuning“ stranicama dominira jedan poseban „eksort Mk1“.

Povezane teme: autobild, auto vesti, automobilizam, VW tuareg, honda CR-V, 22 H4 sijalica, test guma, zimske gume
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»