Auto Bild test: Tri paklena trkača na jednoj ovalnoj stazi Video

Sredinom aprila, urednici internacionalnih izdanja "Auto Bilda" osmi put su se okupili na Bridžstonovoj test-stazi u okolini Rima, kako bi testirali najnovije modele ovog proleća.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


U akciji nazvanoj "Test the Best" zaista je testirano najbolje - 20 novih modela za 2017. godinu našli su se, za pojedine, na najvećem testu u godini, kad su se našli oči u oči sa glavnim rivalima na tržištu. Sve to na zatevnim test-poligonima u Apriliji, imopazntnom "Bridžstonovom" objektu, gde se automobili testiraju na brzoj ovalnoj stazi, stazi za vožnju po suvoj i mokroj podlozi, poligonu sa različitim asfaltnim podlogama...

U novom, 160. broju "Auto Bilda" objavljeni su najzanimljiviji utisci sa uporednih testova, utiske iz vožnje, kao i zanimljivu priču iz "valjanja u blatu" nekih modela koji u takvim uslovima ne bi trebalo da se nađu ni u najluđim snovima svojih vlasnika!...

Ipak jedan uporedni test posebno privlači pažnju, a to je izlazak trija superautomobila na ovalnu stazu: vrlo brzi, veoma skupi i zaista elegantni, na jednom mestu našli su se potpuno novi "aston martin DB11", "mercedes AMG GT R" i "bentli kontinental supersports". Slični po duhu, pokazali su prilično različiti:

ASTON MARTIN DB11
Savršenstvo od "granturizmo" automobila. Stilski perfektan sa klasičnim elementima dizajna, prelep, sa sjajnim enterijerom, kultivisani, snažni V12 i izuzetno ogibljenje. neverovatno prefinjen i izbalansiran.

BENTLEY CONTINENTAL SUPERSPORTS
U osnovi je pre brza luksuzna limuzina sa dvoja vrata nego atleta. Velik i težak, sa velikodušnim prostorom i najkvalitetnijim enterijerom. In the spirit rather fast luxury limousine with two doors as an athlete. Large and heavy, with generous space conditions and the finest interior. Snažni W12, pogon na svim točkovima, nestvarno ubrzanje.

MERCEDES-AMG GT R
Čistokrvni trkač sa mogućnosti da dobije registraciju! Vizuleno agresivan i tehnički izvanredan. A pure-bred motor sportsman with street registration. Visually aggressive and technically outstanding. Zverski V8, neverovatno brz, stvoren za vožnju na stazi. U svakodnevnoj vožnji, ipak, zahteva mnogo odricanja... Uostalom, poslušajte kako brutalno zvuči kad se probudi!

 

Povezane teme: Bentley, Aston Martin, Mercedes-AMG, Bentli kontinental supersports, Aston Martin DB11, Mercedes-AMG GT R, Auto Bild, Auto Bild 160, Test the Best, Bridgestone

Poslednji komentari

Vuki
Sreda, 17. 05. 2017. 08:46h
neregistrovan korisnik
Ah, ta nemacka propaganda..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»