Bengala F12: kad obični "ferari" nije dovoljan!

Bengala automotiv je španska tjunreska kuća, koja u svom portfoliju ima "priviledž program" za klijente sa posebnim zahtevima. Specijalno za njih, nastala je mini-serija ekskluzivnih automobila "F12 kabaljera", nastalih na osnovi "ferarijia F12", za sve one prebogate kojima obični "ferari" nije dovoljan!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Kabljaera" primerci, kao što se i vidi na prvi pogled, mnogo su agresivniji u nastupu od standardnih serijskih primeraka modela "F12", a takve crte pozajmljene su sa Ferarijevih GT3 trkačkih automobila.

Nisu saopšteni nikakvi tehnički podaci, pa je pretpostavka da se ne razlikuju puno od serijskih - vrednost Bengalinih "kabaljera" verovatno se krije u ekskluzivnom izgledu za koje su bogati zaljubljenici u automobile spremni da plate pozamašnu sumu - takođe nije saopštena, ali se pretpostvalja da neće biti mala, s obzirom da u Bengali planiraju da naprave samo pet do 10 primeraka (u zavisnosti od potražnje), sa planom da se proizvodnja "F12 kabaljere" završi do leta 2017. godine...

 

Povezane teme: bengala F12 kabaljera, Bengala automotiv, Ferari F12

Poslednji komentari

Turbobenzina
Petak, 14. 10. 2016. 15:39h
neregistrovan korisnik
Citat: "Legendarni proizvođač automobila "Ferari" okončao je danas proces odvajanja od matične kompanije Fijat Krajsler Automobili (FCA), zahvaljujući prvom izlasku na Milansku berzu uz početnu cenu akcija na otvaranju od 43 evra." Sve ovo se desilo pre 2016 godine, a izlazak na berzu desio se 4. januara 2016. godine. O vrednosti kompanije, profitu ("propadanju"), njenoj istoriji, sportskom nasleđu i rezultatima ne bih započinjao temu jer je izlišno polemisati sa nekim ko očigledno ima duplo manje godina nego ja vozačkog staža, a VW mu je "vr' vrhova carski". Deco, može poneka informacija da se pronađe i na Googlu ako ukucate "Ferrari SAMOSTALNA firma"!
CC
Petak, 14. 10. 2016. 15:02h
neregistrovan korisnik
Ili ono,kad na porse kaenu menjas sijalicu pa skines zastitnu plastiku a na njoj zig VW...otvoris haubu ono tdi...Pa se zamislis,da li vozis u pasatu,tuaregu ili porseu...
VW-
Petak, 14. 10. 2016. 10:53h
neregistrovan korisnik
Auu dečkoo Turbo punjaču, pa ti veze nemaš izgleda, da nemaš mozda igricu Need for speed pa ti je ostao Ferrari udobrom sećanju. Za tvoju informaciju taj Ferrari se sada zove Fiat ljuta mašina
BELGRADE
Petak, 14. 10. 2016. 10:20h
neregistrovan korisnik
Baš tako, ako se ne otrgnu što pre, biće to našminkani crveni Fiat. Najsmesnije mi je kada se prvi put pojavio Ferrari pod Fiatom, naravno crven sav ali na nosu (kljunu) stoji Fiat-ov znak hahahha INače je Fiat sada i od Jeep-a koji je bio ozbiljan terenac, napravio šminkerski 500L sa Jeep znakom Osim znaka vise nista nije ostalo.
Realno
Petak, 14. 10. 2016. 08:48h
neregistrovan korisnik
Udaljavaju se sve vise od fiata jer malo je falilo da ih upropasti. Ta firma mora da funkcionise sama za sebe ili nece biti nista od njih. Sve sto je fiat dodirnuo je unistio!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»