Restilizovani "pežo 2008" predstavljen u Srbiji

Predstavnicima medija uvoznik Pežo vozila, “Euroimpex Autogroup” omogućio je da testiraju novi “pežo 2008” u vožnji do Jagodine. Što se tiče izmena, dizajneri su preoblikovali prednju masku i u njeno središte smestili amblem brenda.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tu je i dodatna zaštita na donjim, izloženim delovima karoserije, pa su plastični elementi sada postavljeni i na lukove blatobrana iznad točkova čime je ovaj gradski krosover dobio robusniji izgled. Promene u unutrašnjosti obuhvataju novi multimedijalni sistem sa MirrorLink i Apple CarPlay funkcijama, čime je omogućeno povezivanje Android i iPhone mobilnih uređaja. Zanimljivo je da vozači imaju opciono i “grip control” komandu koja omogućava izbor jednog od pet dostupnih režima vožnje: Standard, Snow (za snežne uslove) All-Terrain (za vožnju izvan asfaltiranih puteva), Sand (za peščane podloge) i ESP Off (vožnja sa isključenim sistemom elektronske stabilnosti).

 

“Pežo 2008” biće dostupan kupcima u Srbiji sa trocilindarskim benzinskim

motorom od 1.2 litra sa 82 KS, kao i sa turbo motorima od 110 i 130 KS koji su drugu godinu za redom dobili nagradu “Engine of the year” u kategoriji od 1.0 do 1.4 ccm. Novitet je da će verzija sa 110 KS prvi put biti dostupna i sa automatskim EAT 6 menjačem. Od dizel agregata tu je 1.6 litarski motor sa 75, 100 i 120 KS koji u zavisnosti od uslova vožnje na 100 km troši između 3,5 i 4,3 litre.

 

U paketu opreme “active” (klima uređaj, multimedija, svetla za maglu sa hromiranim detaljima i kožni volan), novi “2008” sa 1.2 Puretech motorom i 82 KS košta 13.990 evra. U istom paketu, cena za model sa turbo motorom od 110 KS iznosi 15.190 evra, dok je dizel od 100 konjskih snaga 16.890 evra. 

Restilizovani “2008” prvi put je dostupan i sa GT Line paketom: 17-inčne alufelne, crne okvire maske hladnjaka i farova za maglu, sportske aluminijumske pedale, hromirana izduvna cev, instrument tabla sa crvenim LED osvetljenjem…

 

Povezane teme: Pežo 2008, Pežo, Puretech motor, Euroimpex Autogroup
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»