Škoda najavila veliki SUV „kodijak“

„Škoda“ je crtežima najavila koncept „visionS“ koji će zvanično biti predstavljen na Salonu u Ženevi (od 3. do 13. marta).

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

„VisionS“ nam pruža prvi pogled na veliki SUV češkog proizvođača koji na tržište dolazi najkasnije 2017. godine pod imenom „kodijak“. Koncept je 4,7 metara dug i 1,91 metara širok, standardno će se nuditi kao petosed dok će vozači biti u prilici da doplate i za treći red sedišta.

 

Na prednjem delu, četiri uska LED svetla daju upečatljiv izgled, dok pogled sa boka otkriva velike točkove i opadajuću liniju krova u stilu kupe modela.

 

U Škodi kažu da će njihov debitantski SUV biti najprostraniji u segmentu a očekuje se da će serijski „kodijak“ koštati oko 24.000 evra. „Kodijak“ će biti dostupan u verzijama sa prednjim pogonom i 4x4 pogonom, a koristiće dobro poznate motore i menjače iz „Folksvagen grupe“.

 

Plan je da se ugrađuju 1.4 TSI sa 150 KS i dva dvolitarska TSI agregata sa 180 KS i 220 KS, odnosno 2.0 TDI sa 150 KS i 184 KS.

 

Serijska verzija koncepta „visionS“ se očekuje u oktobru na Pariskom salonu.

Povezane teme: Koncept, Automobil, Škoda, Sajam automobila u Ženevi, Ženeva

Poslednji komentari

Vladimir
Petak, 05. 02. 2016. 16:09h
neregistrovan korisnik
Skoda je jedna obicna kockasta bezlicna kanta, koja inace ide odlicno, ima mnogo mesta, koristi solidne materijale, pouzdana je, u skladu za dizajn trendovima, odlicna za porodice, bez preteranog luksuza, ukladjenog kvaliteta, solidne servisne mreze i relativno jeftinog odrzavanja, a i cena joj sporije pada... ali opet bezlicna kockasta kanta, koju cu uskoro da kupim...
Realno
Četvrtak, 04. 02. 2016. 12:53h
neregistrovan korisnik
Ovo ce da bude pun pogodak! Kao i sve sa skodom poslednjih godina.
Pantelija
Sreda, 03. 02. 2016. 19:18h
neregistrovan korisnik
Po mom misljenju ubedljivo najbolji odnos cena / kvalitet ima Mazda. Veoma pouzdana i nije skupa. Vozim Nisana ali mislim da predjem na Mazdu ubuduce.
radovan-III
Sreda, 03. 02. 2016. 13:33h
neregistrovan korisnik
Skoda je, sto rece moj drugar, "automobilska bizuterija"...:) Salu na stranu, Skoda mozda nije lep auto ali je pouzdana i sigurno najbolji odnos cena - kvalitet na srpskom trzistu. Britanski voditelj mozda rece "it looks vulgar" , a onda sede u svoj Ferari. te odjezdi sa sve svojom fantazijom, idejama, ukusom I stilom.....:)
Ozren
Sreda, 03. 02. 2016. 09:04h
neregistrovan korisnik
Ovo ce biti ruzno kao i sve te Skode. Skodu,koja uopste nije jeftina jer joj svabe opale zestoku marzu,ocigledno kupuju ljudi bez ideja,fantazije,ukusa i stila. Za te pare imas gomilu drugih interesantnijih i lepsih automobila. Te Skode su kockaste , bezlicne kante !
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»