Ruska poljoprivredna mehanizacija stigla u Srbiju

Objedinjena nacionalna Izložba Rusije je organizovana na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, gde će najveći proizvođači poljoprivrednih mašina i opreme promovišu svoja dostignuća.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Posetiocima se predstavljaju razne razvojne kompanije koje su popularne ne samo u Rusiji, već i u inostranstvu. Na kolektivnom, generalnom ruskom štandu izloženo je 11 primeraka ruske opreme.

 

Može da se vidi jednostavan samohodni čistač za primarno čišćenje zrna žitarica, zrna semenki, mahunarki i industrijskih uljarica OAS-25M kompanije „Воронежсхельмаж“. Oprema ima nisku potrošnju energije, ali radi stabilno čak i na vlažnom, mokrom i začepljenom zrnu.

 

Još jedno tehnološko dostignuće kojim se izložba može pohvaliti jesu prese za baliranje slame, odnosno baleri iz kompanije „Навигатор-Нев Новое Машсхиностроение“, koje po svojim tehničkim karakteristikama ne zaostaju za italijanskim, ali su mnogo jeftinije.

 

Gosti izložbe imaju prilike da vide i čuvenu samohodnu prskalicu, tj. prskalicu-rasipač „ТуманФог 2м“ iz kompanije „Pegas Agro“. Osim što ima visoku produktivnost, takođe je i vrlo povoljna, ne samo u pogledu cene, već i rada. Jedna jedinica „Туман Магла“ zamenjuje i do pet traktora sa prikolicom, bilo vučenom ili montiranom opremom, što je čini jedinstvenom mašinom za evropsko tržište.

 

Posetiocima nacionalne Izložbe Rusije predstavljena je i poljoprivredna mehanizacija i drugih ključnih učesnika u industriji – frontalni prednji utovarivači i prikolice kompanije „Большая земля“, hidraulični razvodnici „Гидропривод Хидраулични погон“ i pneumatske sejalice „Радио завод Радио Плант“.

Gosti Izložbe mogu da vide ruske proizvode na otvorenom prostoru Novosadskog sajmišta, ispred Paviljona 5 (otvoreni prostor br. 88).

Povezane teme: Sajam poljoprivrede u Novom Sadu, ruska mehanizacija, mehanizacija, poljoprivreda
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»