Napravite sami ukrasni venac za vrata Video

"Svako u svojoj bašti može da ubere elemente od kojih će napraviti ukrasni venac za kapiju ili kuću", stav je našeg stalnog saradnika diplomiranog inženjera Vladimira Milutinovića, nismo znali kako, pa nam je pokazao i na delu!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Powered By AGROmedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ja u svom vrtu imam božikovinu, to je zimzeleni lišćar, sa lepim listovima koji se održavaju u toku zime, a imaju i lepe crvene bobice. Božikovina je vrlo zgodna za dekoraciju na primer“, poćeo je Vladimir.

 

Zašto treba kupovati jelke sa busenom?

Kako objašnjava za početak je potrebno da se napravi kružna osnova za venčić sa travom ili tankim prućem koje možemo da pričvrstimo sa žicom ili tankim kanapom, a onda na tu osnovu dodajemo druge ukrasne elemente-odnosno biljke iz bašte.

 

„Trudimo se da ubadamo grančice tako da ne štrče i kombinujemo boje po svom ukusu. Možemo da koristimo i sunđer potopljen u vodi kao za ikenbanu kako bi naši četinari i biljke koje koristimo ostali što duže sveži, a ako pravimo venac za unutrašnji prostor poželjno je da se grančice sa vremena na vreme pofajtaju vodom", objasnio je Vladimir.

Opširnije pročitajte OVDE.

A ostale emisije pogledajte na Agromedia YT knalu.

 

Povezane teme: ukrasni venac, vrata, saveti
Ovu vest nije moguće komentarisati.