Da li je vaš automobil u potpunosti zaštićen?

Da li ste osigurali vaš automobil od svih potencijalnih rizika kao što su krađa, saobraćajne nezgode, vremenske nepogode i slično?

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

S obzirom na pomenuta pitanja, koja zabrinjavaju većinu vlasnika automobila, odlučili smo da istražimo koje je to najbolje rešenje kada je reč o osiguranju vašeg vozila? Istraživanjem se zaključilo da je potpuno kasko osiguranje jedino rešenje koje može u potpunosti da vas zaštiti od svih navedenih problema, iako ga mnogi ujedno smatraju i najskupljim rešenjem, a da li je to zaista tačno? Kako bi ste saznali tačne informacije i šta je to kasko vreme je da posetite sajt: www.kasko-osiguranje.rs na kome ćete dobiti sve relevantne informacije vezane za ovakav tip osiguranja vašeg vozila.

Zahvaljući istraživanjima došli smo do još jednog zaključka i to da je ovo jedini sajt koji vas direktno povezuje sa osiguravajućim kompanijama, bez ikakve novčane nadoknade i bez bilo kakvih drugih uslova.
Na ovoj stranici se nalaze objektivne i tačne informacije, bez pristrasnosti bilo kojoj osiguravajućoj kući, što posetiocima sajta omogućava da sami uporede ponude osiguranja i odluče se za onu koja im najviše odgovara. Dodatna prednost posete ovom sajtu omogućuje korisniku brzo i lako upoznavanje sa stručnom terminolgijom uz pomoć objašnjenja svakog termina. U objašnjenjima su data jasne i precizne informacije uz korišćenje jednostavnih reči i rečenica kako bi ih razumeli i oni koji do sada nisu imali kontakata sa ovom tematikom. Međutim, ukoliko pored ponuđenih odgovora ne postoji odogovor na pitanje koje vas zanima možete iskoristiti opciju i postaviti konkretno pitanje urednicima sajta i vaš odgovor očekujte vrlo brzo jer su svi zaposleni izuzetno ažurni. U članku “Kasko i lizing” pored opšteg pojašnjenja pojmova o lizingu možete videti i objašnjenje o odnosu kasko osigurnja i lizinga (ko plaća kasko a ko ima pravo na naplatu štete).

Štete kod kasko osiguranja, Rizici u kasko osiguranju, Teritorijalna pokrivenost i polisa kasko osiguranja su samo neki od mnogobrojnih članaka koje možete pročitati na ovom sajtu. Svaki od ovih tekstova, koje budete pročitali će vam zapravo pomoći da sami izaberete polisu kasko osiguranja ukoliko se, naravno, odlučite na ovakav tip osiguranja vašeg automobila.
Putem ovog sajta jednim klikom možete poslati zahtev za ponudu kasko osiguranja osiguravajućim društima i ubrzo zatim ćete dobiti vaše ponude, a vaše je da izaberete ovu koja vama najviše odgovara. Kako bi ste dobili ponudu neophodno je da ostavite vašu elektronsku adresu (email) ali je svakako preporuka da ostavite i vaš kontakt telefon ukoliko se pojave bilo koje nedoumice u vezi sa vašom ponudom. Naglašavamo da je i ova vrste usluge besplatna.
Ono što definitivno izdvaja ovaj servis od drugih, i to moramo naglasiti, je mogućnost da vi sami izabrate kompaniju kod koje bi ste osigurali vaše vozilo, bez bilo kakvih predloga, pritisaka ili asistencije trećeg lica jer uz pomoć popunjavanja formulara vi direktno stupate u kontakt sa osiguravajućim kompanijama i dobijate njihove realne cene u ponudi, bez ikakvih provizija prema sajtu ili trećem licu.

Kako bi sajt bio prilagođen potrebama korisnika možete posetiti i servis iskustva sa kasko osiguranjem. Ovo mesto je rezervisano za sve one koji bi želeli da podele svoja iskustva, situacije sa kojima su se susreli kao vlasnici kasko polise.
Ukoliko vas zanima cena kasko osiguranja vašeg vozila to možete saznati odmah popunjavanjem formulara ukoliko kliknete OVDE.

 

Povezane teme: kasko, kasko osiguranje, auto osiguranje, automobili, prodaja vozila
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»