Da li znate da vaš auto ne zna da je lockdown?

Nove mere Vlade RS koje nalažu da se u narednom periodu zatvaraju svi objekti koji ne obezbeđuju osnovne potrebe stanovništva i predstavljaju rizik za širenje Covid-19 su vas sigurno doveli na razmišljanje kako provesti predstojeće dane.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svi volimo da svoje vreme investiramo na najbolji način, pa evo jednog korisnog saveta kako to i uraditi.
Ovom odlukom predviđeno je da auto servisi, kao objekti u kojima se ne zahteva dugotrajno prisustvo korisnika i gde je sam kontakt ograničenog trajanja, budu otvoreni.
Auto servisi biće otvoreni radi rešavanja svih neophodnih popravki na automobilima, a ovo vreme možete iskoristiti i za sezonske popravke i pregled automobila, kako bi vozilo bilo spremno za sve avanture koje planirate kada se situacija stabilizuje.


Zimski dani se napokon bliže kraju, a niske temperature i nepovoljni uslovi na putevima mogu ostaviti posledice po automobile. Stoga je važno voditi računa o nekim osnovnim pitanjima održavanja automobila pre nego što se pretvore u skupe i opasne probleme.
Prema Zakonu o saobraćaju, zakonska je obaveza vozača da zamene zimske gume letnjim počev od 1.aprila, te je preporučljivo je da zakažete termin kod svog mehaničara što pre kako biste izbegli gužve i zauzetost auto servisa na početku proleća i uz zamenu guma obavite pregled automobila i izvršite eventualne popravke.

Drži socijalnu distancu, ali ne budi asocijalan.
Pri svakoj poseti mehaničaru, izuzetno je važno poštovati sve mere zaštite do Covid-19, nositi masku i držati preporučenu distancu.
Evo nekoliko saveta kako da pripremeite auto za proleće, pošto je sada pravo vreme:
1.Provera, rotiranje i balansiranje guma i točkova
2.Ispod haube – proverite kaiše, creva i filtere
3.Proverite brisače
4.Proverite akumulator
5.Napunite tečnosti
6.Operite vozilo


Iako priprema automobila za proleće deluje kao nešto što možete da uradite sami, postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir.
Mnogi od nas imaju onaj momenat “ma ja to mogu sam” ali postoje mnogi faktori koje treba uzeti u obzir. Zato posetite svoj auto servis i pustite profesionalce da to urade.


Kako bi se pobrinuli da je vaše vozilo temeljno provereno i spremno za proleće, posetite svoj auto servis i pustite profesionalce da to urade.
Još jedan mali savet za kraj, operi svoj auto sam, ume da bude jako zanimljivo i reklasirajuće. Ako baš imaš bolje planove, ima ko će to uraditi umesto tebe.
Iskoristi ovaj period najbolje što možeš, a sređivanje svog autombila je sigurno pametan i bezbedan način.

Povezane teme: auto servis, servis, Redovno održavanje, mali servis, veliki servis, pranje auta, auto pranje
Ovu vest nije moguće komentarisati.