Zaštitite svoj automobil na niskim temperaturama

Da li ćemo ove zime imati sneg ili ne još uvek je neizvesno. Ipak, kako vas sa padom temperature vaš četvorotočkaš ne bi izneverio, neophodno je da na vreme obratite pažnju na svoj automobil.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pored obavezne upotrebe zimske opreme i kontrole tehničke ispravnosti vozila, kao i korišćenja adekvatnih ulja, antifriza i tečnosti za stakla, odabir zimskog goriva od ključnog je značaja za četvorotočkaše sa dizel motorom.

Pri niskim temperaturama, u dizel gorivu dolazi do formiranja kristala parafina, zamućenja i zgušnjavanja, što kao posledicu može da ima blokiranje dotoka goriva i nemogućnost starta i rada motora. Iz tog razloga važno je koristiti dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama. Upravo takvo je i premijum G-Drive dizel gorivo čije unapređene karakteristike pospešuju efektivno otklanjanje naslaga nečistoća nastalih sagorevanjem goriva i povećavaju protočnost brizgaljki čime se produžava životni vek motora.

Pored toga što doprinosi optimalnom radu motora na izuzetno niskim temperaturama, ovo unapređeno zimsko gorivo obogaćeno je dodatkom kompleksa aditiva koji pomera granice izdržljivosti motora i osigurava neometano startovanje i na niskim temperaturama.

G-Drive Diesel gorivo pravi je izbor za „dizelaše“ i dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.

Povezane teme: zima, sneg, vožnja, zimski uslovi, vožnja zimi, gorivo, dizel, benzin, G-Drive Diesel, nis petrol
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»